سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم پزشکیان: ترامپ نمی‌تواند کاری کند، ما هستیم که تصمیم می‌گیریم توئیت عبری جدید اکانت رهبر معظم انقلاب پزشکیان: نخبگان بمانند و ایران را بسازند/ مهاجرت را رها کنید

تولید توربین بادی مقیاس متوسط بومی توسط وزارت دفاع

معاون وزیر دفاع و مدیرعامل سازمان توان گفت: نخستین نسل توربین بادی مقیاس متوسط بومی را طراحی و تولید کرده‌ایم و از آن در راستای توسعه زیرساخت‌های انرژی‌های تجدید‌پذیر و حفظ محیط زیست استفاده شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۳ - ۱۹ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 09
کد خبر: ۲۴۹۰۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ افشین نادری‌شریف مدیرعامل سازمان توسعه منابع انرژی(توان) وزارت دفاع در «اولین همایش بین‌المللی و دومین همایش ملی باتری لیتیومی» که در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد، ضمن تسلیت ایام ماه محرم و تشکر از دانشگاه علم و صنعت به جهت همکاری در برگزاری این همایش گفت: سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع بزرگترین تولید‌کننده باتری‌های خودرویی، صنعتی و تنها تولید‌کننده باتری‌های لیتیومی در کشور است.


به گفته وی، طیف گسترده محصولات آن 4500 باتری در ابعاد، اندازه و کاربری‌های مختلف تجاری، نظامی، صنعتی، نیروگاهی، دریایی، فضایی و ... را در بر می‌گیرد.


مدیر عامل سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع با اشاره به فعالیت این سازمان در حوزه انرژی‌های تجدید‌پذیر گفت: سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع(توان) اولین مجموعه‌ای در کشور است که نخستین نسل توربین بادی مقیاس متوسط بومی را طراحی و تولید کرده است و از آن در راستای توسعه زیرساخت‌های انرژی‌های تجدید‌پذیر و حفظ محیط زیست استفاده کرده است.


افشین نادری‌شریف با بیان اینکه استفاده و تکیه بر سوخت‌های فسیلی باعث عقب‌ماندگی کشور در حوزه تولید انرژی و فناوری‌های وابسته شده است، افزود: باتری‌های لیتیومی یک فناوری و محصول راهبردی در دنیا است که باید به سمت این فناوری حرکت کنیم زیرا که توسعه حوزه انرژی به این فناوری وابسته است.

رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع با بیان اینکه تهیه و تدوین نقشه‌ی راه برای توسعه فناوری‌های مرتبط با ذخیره ساز‌ها با چگالی انرژی بالا مانند باتری‌های لیتیومی بسیار حیاتی است، تصریح کرد: در این مسیر باید برنامه‌ریزی کامل در راستای تامین زنجیره‌ی ارزش این حوزه از معدن تا بازیافت انجام شود و این مهم نیازمند حمایت دستگاه‌های مسئول و جلوگیری از خروج باتری‌های فرسوده لیتیومی از کشور است.
معاون وزیر دفاع با بیان اینکه کار بر روی معادن و شورآبه‌های موجود جهت توسعه فناوری استخراج و فرآوری مواد پایه باتری‌های لیتیومی و اقتصادی نمودن صنعت استحصال بسیار ضروری است، اظهار کرد: ایجاد مرکز تحقیق و توسعه و نوآوری در کل زنجیره ارزش صنعت و همچنین تولید مواد پایه، سل و پک باتری‌های لیتیومی و توسعه زیرساخت‌های آزمایشگاهی می‌تواند در پیشرفت هرچه سریع‌تر این حوزه کمک کند./ فارس

ارسال نظر