چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

محکومیت حمله مرگبار رژیم صهیونیستی به خان‌یونس از سوی اتحادیه اروپا

محکومیت حمله مرگبار رژیم صهیونیستی به خان‌یونس از سوی اتحادیه اروپا مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا قتل عام غیرنظامیان توسط رژیم صهیونیستی با حمله به یک مدرسه در خان‌یونس را محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۲ - ۲۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 10
کد خبر: ۲۴۹۲۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، جوسپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بامداد چهارشنبه قتل عام غیرنظامیان توسط رژیم صهیونیستی در خان یونس را محکوم کرد و گفت: تا چه زمانی قرار است غیرنظامیان بی‌گناه داغ این مناقشه را تحمل کنند؟

 

بورل در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ارتش اسرائیل به خانواده‌هایی که در یک مدرسه در خان یونس پناه گرفته بودند، حمله کرد و طبق گزارش‌ها، ده‌ها نفر کشته شده‌اند. تا چه زمانی قرار است غیرنظامیان بی‌گناه داغ این مناقشه را تحمل کنند؟ ما هر گونه نقض قوانین بین‌المللی را محکوم کرده و افراد مسئول، باید پاسخگو شوند.

 

وی افزود: لازم است که فورا یک آتش‌بس حاصل شود تا غیرنظامیان گرفتار فرصت تنفس داشته باشند، همه گروگان‌ها آزاد شوند و کمک‌های ضروری بشردوستانه تحویل شود.

 

رژیم صهیونیستی سه‌شنبه با حمله به مدرسه العوده در شهرک عبسان در شرق خان یونس در جنوب نوار غزه جنایتی دیگر را رقم زد و خبر‌ها حاکیست که در جریان این حمله تاکنون ۲۹ تن به شهادت رسیدند. در این مدرسه آوارگان فلسطینی اسکان داده شده بودند.

 

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه سه‌شنبه اعلام کرد که شمار شهدای حملات ارتش رژیم صهیونیستی به ۳۸ هزار و ۲۴۳ نفر و شمار مجروحان این حملات وحشیانه نیز به ۸۸ هزار و۳۳ نفر رسیده است.

 

با گذشت بیش از ۹ ماه از آغاز تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه، این رژیم دستاوردی غیر از قتل‌عام، ویرانی، جنایت‌های جنگی، نقض قوانین بین‌المللی، بمباران نهاد‌های امدادرسان و تحمیل قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است و هر روز نیز بیشتر در بحران‌های داخلی و خارجی خود فرو می‌رود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار