گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

ارتقای روابط راهبردی بلندمدت ایران و ونزوئلا در گفت‌وگوی تلفنی «مادورو» با پزشکیان

ارتقای روابط راهبردی بلندمدت ایران و ونزوئلا در گفت‌وگوی تلفنی «مادورو» با پزشکیان رئیس‌جمهوری ونزوئلا در گفت‌وگوی تلفنی با «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهوری منتخب، پیروزی وی در انتخابات را تبریک گفت و سران دو کشور، تمایل خود برای «ارتقای روابط راهبردی بلندمدت» را ابراز کرده و متعهد شدند تا «به زودی»، «یک نشست در سطح عالی» برگزار کنند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۹ - ۲۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 10
کد خبر: ۲۴۹۲۴۶

 

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس متنی که ایوان خیل وزیر امور خارجه ونزوئلا در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس به اشتراک گذاشت، نیکلاس مادورو رئیس‌جمهوری این کشور آمریکای لاتین و مسعود پزشکیان رئیس‌جمهوری منتخب ایران، «ماهیت برادرانه روابط میان دو کشور را تایید کردند».

 

آنها همچنین متعهد شدند که به زودی نشستی در سطح بالا داشته باشند و از این طریق به همکاری و برنامه‌های مشترک توسعه ادامه دهند.

 

مادورو به تازگی با انتشار پیامی از طریق حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نیز بر اهمیت تداوم روند تقویت «روابط برادری، دوستی و همکاری» میان تهران و کاراکاس تاکید کرد و گفت: می‌توانید روی ونزوئلا حساب کنید.

 

دولت ونزوئلا روز شنبه نیز با صدور بیانیه‌ای پیروزی مسعود پزشکیان در چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری ایران را به مردم کشورمان تبریک گفت.

 

در این بیانیه آمده است: ونزوئلا معتقد است که تصمیم مردم ایران، به سعادت این ملت و همچنین تثبیت این کشور به عنوان یک قدرت نوظهور در جهان چندقطبی نوپا به واسطه نقش برجسته‌ای که در سناریوی تحکیم صلح و توسعه جهانی ایفا می‌کند، کمک خواهد کرد.

 

طبق اعلام دولت کاراکاس، «مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری منتخب و ملت برادر و انقلابی ایران از حمایت مطلق نیکلاس مادورو موروس رئیس‌جمهوری (ونزوئلا) برای ادامه تعمیق روابط برادرانه بین دو ملت و در ائتلاف راهبردی جامع برای همکاری‌های سودمند متقابل و همچنین تحکیم جهانی چند مرکزی و چندگانه برخوردارند؛ (مناسباتی) که برای ادامه شکست دادن ادعا‌های هژمونیک که چندجانبه‌گرایی و صلح جهانی را تهدید می‌کنند، ضروری است».

 

مسعود پزشکیان با کسب اکثریت آرا در دومین مرحله چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری، رئیس‌جمهوری منتخب مردم شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار