غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

ارتقای روابط راهبردی بلندمدت ایران و ونزوئلا در گفت‌وگوی تلفنی «مادورو» با پزشکیان

رئیس‌جمهوری ونزوئلا در گفت‌وگوی تلفنی با «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهوری منتخب، پیروزی وی در انتخابات را تبریک گفت و سران دو کشور، تمایل خود برای «ارتقای روابط راهبردی بلندمدت» را ابراز کرده و متعهد شدند تا «به زودی»، «یک نشست در سطح عالی» برگزار کنند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۹ - ۲۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 10
کد خبر: ۲۴۹۲۴۶

 

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس متنی که ایوان خیل وزیر امور خارجه ونزوئلا در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس به اشتراک گذاشت، نیکلاس مادورو رئیس‌جمهوری این کشور آمریکای لاتین و مسعود پزشکیان رئیس‌جمهوری منتخب ایران، «ماهیت برادرانه روابط میان دو کشور را تایید کردند».

 

آنها همچنین متعهد شدند که به زودی نشستی در سطح بالا داشته باشند و از این طریق به همکاری و برنامه‌های مشترک توسعه ادامه دهند.

 

مادورو به تازگی با انتشار پیامی از طریق حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نیز بر اهمیت تداوم روند تقویت «روابط برادری، دوستی و همکاری» میان تهران و کاراکاس تاکید کرد و گفت: می‌توانید روی ونزوئلا حساب کنید.

 

دولت ونزوئلا روز شنبه نیز با صدور بیانیه‌ای پیروزی مسعود پزشکیان در چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری ایران را به مردم کشورمان تبریک گفت.

 

در این بیانیه آمده است: ونزوئلا معتقد است که تصمیم مردم ایران، به سعادت این ملت و همچنین تثبیت این کشور به عنوان یک قدرت نوظهور در جهان چندقطبی نوپا به واسطه نقش برجسته‌ای که در سناریوی تحکیم صلح و توسعه جهانی ایفا می‌کند، کمک خواهد کرد.

 

طبق اعلام دولت کاراکاس، «مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری منتخب و ملت برادر و انقلابی ایران از حمایت مطلق نیکلاس مادورو موروس رئیس‌جمهوری (ونزوئلا) برای ادامه تعمیق روابط برادرانه بین دو ملت و در ائتلاف راهبردی جامع برای همکاری‌های سودمند متقابل و همچنین تحکیم جهانی چند مرکزی و چندگانه برخوردارند؛ (مناسباتی) که برای ادامه شکست دادن ادعا‌های هژمونیک که چندجانبه‌گرایی و صلح جهانی را تهدید می‌کنند، ضروری است».

 

مسعود پزشکیان با کسب اکثریت آرا در دومین مرحله چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری، رئیس‌جمهوری منتخب مردم شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر