فرمانده ارتش و وزیر کشور پاکستان تهران را ترک کردند ادعای سنتکام: همچنان به اجرای محاصره دریایی علیه ایران ادامه می‌دهیم محسن رضایی در دیدار با عاصم منیر از تفاهم نامه اسلام آباد و تنگه هرمز گفت/ دبیر شعام: آمریکا باید رفتارش را تغییر دهد کره جنوبی از لغو رزمایش بزرگ با آمریکا خبر داد آمریکا، سوریه را از فهرست کشور‌های حامی تروریسم خارج کرد ادعای جدید نتانیاهو: ایران قصد ترور یکی از اعضای خانواده‌ام را داشت تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران / بسنت جنگ اقتصادی علیه کشور‌های جهان را آغاز کرد ترامپ: تعرفه‌های جدید علیه کانادا در راه است دیدار عاصم منیر با رئیس مجلس/ قالیباف: پیگیر شروط یادداشت تفاهم هستیم سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن: نفتکش دشمن سعودی در شمال دریای سرخ هدف قرار گرفت ادعای سنتکام درباره تداوم محاصره دریایی ایران دیدار هیأت اعزامی رهبر انقلاب با رئیس الحشد الشعبی در عراق وزارت دفاع عراق: ۹ مهر تاریخ نهایی خروج نیرو‌های بیگانه است تعویق سفر ویتکاف و کوشنر به روسیه و اوکراین جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد

وزیر جنگ اسرائیل خطاب به فرستاده آمریکا: مخالف بازگشت حماس به رفح هستیم

وزیر جنگ اسرائیل خطاب به فرستاده آمریکا: مخالف بازگشت حماس به رفح هستیم وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مدعی شد که این رژیم باوجود آمادگی برای بازگشایی گذرگاه رفح، اما درباره بازگشت حماس به منطقه تسامح نخواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۲ - ۲۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 10
کد خبر: ۲۴۹۳۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «یواو گالانت» امروز چهارشنبه افزود: در دیدار با «برت مک گورک»، مشاور ارشد رئیس جمهور آمریکا در امور خاورمیانه اعلام کردم که تل آویو با بازگشایی گذرگاه رفح بین غزه و مصر موافق است؛ اما با بازگشت حماس به منطقه هیچ گونه تسامحی نخواهد داشت.


وزارت جنگ رژیم صهیونیستی در این باره اعلام کرد که گالانت در دیدار با مک گورک بر اهمیت بهره برداری از فرصت دستیابی به توافق تأکید کرده است.

دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز در این باره اعلام کرد: بنیامین نتانیاهو امروز با برت مک گورک فرستاده ویژه جو بایدن رئیس جمهور آمریکا دیدار کرد.

بنا به اعلام دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی، نتانیاهو در این دیدار بر پایبندی این رژیم به توافق احتمالی آتش بس به شرط رعایت خطوط قرمز تعیین شده توسط تل آویو تاکید دارد.

روز دوشنبه تارنمای آکسیوس اعلام کرد که در این روز، ویلیام برنز مشهور به بیل برنز رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا موسوم به سیا و برت مک گورک مشاور ارشد بایدن در امور خاورمیانه با مقامات ارشد امنیتی رژیم اسرائیل و مصر در قاهره دیدار می‌کنند تا درباره توافق آتش‌بس در غزه، آزادی اسرا و ترتیبات تامین امنیت مرز مصر و غزه گفتگو کنند.

آکسیوس درباره محور مذاکارت مقامات ارشد اسرائیلی و آمریکایی در قاهره نوشت: ترتیبات امنیتی مرزی مصر و غزه و بازگشایی گذرگاه رفح مسائل کلیدی پیش از توافق احتمالی گروگانگیری و آتش بس بین اسرائیل و حماس است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار