جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد

وزیر جنگ اسرائیل خطاب به فرستاده آمریکا: مخالف بازگشت حماس به رفح هستیم

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مدعی شد که این رژیم باوجود آمادگی برای بازگشایی گذرگاه رفح، اما درباره بازگشت حماس به منطقه تسامح نخواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۲ - ۲۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 10
کد خبر: ۲۴۹۳۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «یواو گالانت» امروز چهارشنبه افزود: در دیدار با «برت مک گورک»، مشاور ارشد رئیس جمهور آمریکا در امور خاورمیانه اعلام کردم که تل آویو با بازگشایی گذرگاه رفح بین غزه و مصر موافق است؛ اما با بازگشت حماس به منطقه هیچ گونه تسامحی نخواهد داشت.


وزارت جنگ رژیم صهیونیستی در این باره اعلام کرد که گالانت در دیدار با مک گورک بر اهمیت بهره برداری از فرصت دستیابی به توافق تأکید کرده است.

دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز در این باره اعلام کرد: بنیامین نتانیاهو امروز با برت مک گورک فرستاده ویژه جو بایدن رئیس جمهور آمریکا دیدار کرد.

بنا به اعلام دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی، نتانیاهو در این دیدار بر پایبندی این رژیم به توافق احتمالی آتش بس به شرط رعایت خطوط قرمز تعیین شده توسط تل آویو تاکید دارد.

روز دوشنبه تارنمای آکسیوس اعلام کرد که در این روز، ویلیام برنز مشهور به بیل برنز رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا موسوم به سیا و برت مک گورک مشاور ارشد بایدن در امور خاورمیانه با مقامات ارشد امنیتی رژیم اسرائیل و مصر در قاهره دیدار می‌کنند تا درباره توافق آتش‌بس در غزه، آزادی اسرا و ترتیبات تامین امنیت مرز مصر و غزه گفتگو کنند.

آکسیوس درباره محور مذاکارت مقامات ارشد اسرائیلی و آمریکایی در قاهره نوشت: ترتیبات امنیتی مرزی مصر و غزه و بازگشایی گذرگاه رفح مسائل کلیدی پیش از توافق احتمالی گروگانگیری و آتش بس بین اسرائیل و حماس است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر