ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

قیمت دانیال اسماعیلی فر در تراکتور، ۲۸ میلیارد + ۲۰۰ هزار دلار

دانیال اسماعیلی‌فر با تراکتور به توافق نهایی رسید و باشگاه تبریزی به زودی از این مدافع راست رونمایی خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۰ - ۲۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 10
کد خبر: ۲۴۹۳۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ دانیال اسماعیلی‌فر از جمله بازیکنان اصلی پرسپولیس در دو فصل اخیر بود. مدافع راستی که هر چه از دوران حضورش در پرسپولیس گذشت، حتی بدون رقیب هم نتوانست نقشی کلیدی در تیم بر عهده بگیرد. با پایان لیگ بیست و سوم اما اخباری مبنی بر توافق اسماعیلی‌فر با تراکتور شنیده شد که گویا درست بوده و طرفین برای آغاز همکاری به توافق رسمی رسیده‌اند.

اسماعیلی‌فر سابقه پوشیدن پیراهن تراکتور را در کارنامه دارد. او چند سال قبل برای گذراندن خدمت سربازی به تبریز رفت و یک فصل و نیم پیراهن تراکتور را پوشید. انتقال قبلی دانیال به تراکتور البته حواشی چندانی نداشت؛ چرا که او از ذوب‌آهن و به عنوان سرباز به تبریز رفت و البته مبلغ بالایی هم به عنوان دستمزد دریافت نکرد.

این بار اما ماجرا تفاوت بسیاری با انتقال قبلی او دارد. اسماعیلی‌فر از پرسپولیس راهی تراکتور شده و البته شایعه درباره مبلغ قرارداد او هم فراوان است. آخرین خبر از یک منبع موثق در باشگاه تراکتور این است که اسماعیلی‌فر قراردادی ۲۸ میلیاردی امضاء کرده و البته به جز این، ۲۰۰ هزار دلار هم جداگانه دریافت خواهد کرد.

با توجه به قیمت فعلی دلار، تراکتور برای جذب اسماعیلی‌فر ۴۰ میلیارد هزینه کرده است. مبلغی که ۱۶ میلیارد بیشتر از عدد پیشنهادی پرسپولیس به او است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر