قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری های اینترنتی برنامه رژیم غذایی

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان اصفهان در خصوص کلاهبرداری های اینترنتی تحت عنوان برنامه رژیم غذایی در قالب ارسال لینک فیشینگ به شهروندان هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۰ - ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 14
کد خبر: ۲۴۹۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید مصطفی مرتضوی اظهار داشت: یکی از شگردهای کلاهبرداران سایبری، فعالیت‌های مجرمانه در قالب ارسال لینک‌های جعلی درگاه‌های پرداخت الکترونیک و سرقت اطلاعات بانکی کاربران در قالب فیشینگ است.

 

رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان اصفهان افزود: به تازگی با مراجعه تعدادی از شهروندان به این پلیس مشاهده شده، کلاهبرداران در فضای مجازی تبلیغاتی با عنوان «برنامه رژیم غذایی» منتشر کرده و از کاربران می‌خواهند برای دریافت برنامه رژیم غذایی متناسب خود بر روی لینک مربوطه کلیک کنند.

 

وی عنوان داشت: کاربران با کلیک بر روی لینک مربوطه به یک درگاه بانکی جعلی هدایت می‌شوند و پس از وارد کردن اطلاعات حساب بانکی مانند شماره کارت و رمز دوم، موجودی حساب آن‌ها برداشت می‌شود.

 

مرتضوی توصیه کرد: کاربران فضای مجازی هنگام برخورد با تبلیغات اغواکننده و لینک‌های ناشناس هوشیار بوده و بدون شناسایی هویت ارسال‌کننده یا ارائه‌دهنده خدمات، اطلاعات حساب بانکی خود را در این لینک‌ها وارد نکنند.

 

وی خاطرنشان کرد: به کاربران فضای مجازی توصیه می‌کنیم در صورت مراجعه به لینک جعلی ارسالی و درج اطلاعات کارت بانکی هرچه سریع‌تر به بانک مراجعه و نسبت به تغییر رمز دوم حساب اقدام کنند.

 

رئیس پلیس فتای استان اصفهان با بیان اینکه بهترین و مطمئن‌ترین راه برای جلوگیری از گرفتار شدن در دام این نوع کلاهبرداران، مراجعه به بانک و فعال کردن رمز پویا برای حساب‌های بانکی است گفت: کاربران در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی می‌توانند مراتب را با مراجعه به سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش دهند.

 

منبع:فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار