معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای تنش دیپلماتیک ایران و سوئد/ عراقچی خواستار اقدام عملی علیه متعرضان شد سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

پشت پرده عدم بازگشت مهدی قایدی به استقلال

فرشید سمیعی درباره علل عدم بازگشت مهدی قایدی به استقلال شفاف‌سازی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۳ - ۲۱ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 11
کد خبر: ۲۴۹۴۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ استقلال در هفته‌های گذشته پیگیر وضعیت مهدی قایدی از شباب الاهلی بود. پس از پایان قرارداد قرضی این بازیکن با اتحاد کلباء، آبی پوشان در تلاش بودند تا یک بار دیگر این وینگر بوشهری را به تهران بیاورند ولی او سرانجام در کلباء ماندگار شد.

 

 در این خصوص، نامه‌ای از درخواست استقلال به شباب الاهلی برای جذب قایدی در یکی از رسانه‌ها منتشر گردید و این ادعا نیز مطرح شد که باشگاه اماراتی مذاکرات برای جذب وینگر بوشهری را به مدیربرنامه‌های او ارجاع داده و مدیریت آبی‌ها نیز پس از جوابیه شباب الاهلی، با ایجنت قایدی تماسی نگرفته است.

 

فرشید سمیعی شب گذشته و در گفتگو با شبکه خبر، ضمن رد این ادعا، گفت: خبرهای زیادی در این خصوص منتشر می‌شود که با واقعیت تفاوت دارد. اتفاقاً برعکس آن چیزی که اعلام شده، ما در این زمینه فعال بودیم. علاوه بر آن که مذاکراتی که باشگاه با خود بازیکن و مدیر برنامه‌هایش داشت، نماینده باشگاه نیز در دبی حضور پیدا کرد و حتی شباب الاهلی پاسخ ما را شفاف و واضح و بدون واسطه داد و اعلام کرد که آن‌ها نمی‌توانند قایدی را به صورت قرضی به تیمی بدهند و تنها در صورت عقد قرارداد دائمی او را به فروش خواهند گذاشت.

 

او ادامه داد: آنها سپس اعلام کردند که مبلغ خاصی برای قایدی می‌خواهند. مذاکره آغاز شد و به نظر من مسائل دیگری سبب شد تا حضور قایدی منتفی شود. اتفاقاً عددی که شباب الاهلی برای صدور رضایت‌نامه قایدی درخواست کرد زیاد سنگین نبود و می‌شد با کمی رایزنی آن را پایین‌تر آورد. یک سری مسائلی بود که سبب شد امکان حضور قایدی در استقلال فراهم نباشد.

 

پیگیری‌ها نشان می‌دهد که شباب الاهلی درخواست استقلال برای انتقال قرضی قایدی را رد کرده و در پاسخ به آبی‌ها اعلام کرده در ازای پرداخت 1.5 میلیون دلار، حاضر است که این بازیکن را به صورت دائم به آبی‌ها واگذار کند. سمیعی نیز در تلاش بوده تا با مذاکره و رایزنی با تیم اماراتی، رقم رضایت نامه را به کمتر از یک میلیون دلار کاهش دهد اما برخی مشکلات شخصی قایدی سبب شد تا استقلالی‌ها متوجه این موضوع شوند که این بازیکن شرایط بازگشت به ایران را ندارد در نتیجه از ادامه مذاکرات با تیم اماراتی خودداری کرده و قایدی نیز روز گذشته در کلباء ماندگار شد./ ورزش سه

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار