رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است

سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است سرویس اطلاعات خارجی روسیه باتکیه‌بر اسناد طبقه‌بندی‌شده فاش کرده است که جستجو برای جایگزین‌کردن زلنسکی رئیس‌جمهور کنونی اوکراین با فرد دیگری آغاز شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۰ - ۲۱ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 11
کد خبر: ۲۴۹۴۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرویس اطلاعات خارجی روسیه اعلام کرده است که بر اساس اطلاعات طبقه‌بندی‌شده، وزارت خارجی آمریکا و سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا در مورد افزایش بی‌اعتمادی به زلنسکی در اوکراین نگران هستند به‌ویژه آنکه برخی، ادامه حضور او را در قدرت، غیرقانونی و نامشروع می‌دانند.


بر اساس قانون کشور اوکراین، انتخابات ریاست‌جمهوری اوکراین می‌بایست در ۳۱ مارس ۲۰۲۴ یعنی فروردین‌ماه امسال برگزار شود؛ اما زلنسکی برگزاری انتخابات را در شرایط جنگ موجب تشدید اوضاع دانسته و این انتخابات را لغو کرده بود. این در حالی است که افرادی چون آزاروف، نخست‌وزیر سابق اوکراین معتقدند که زلنسکی به دلیل لغو انتخابات، مشروعیت خود را ازدست‌داده است.


بر اساس این اسناد، گرچه واشنگتن و بروکسل در حال حاضر به دلیل شرایط جنگ اوکراین با ماندن زلنسکی موافق هستند؛ اما جستجو برای جایگزینی او آغاز شده است.


بنا بر این اسناد، تماس با افراد مهم و کلیدی اوکراین برای جایگزینی زلنسکی آغاز شده است. پترو پروشنکو، رئیس‌جمهور سابق اوکراین، ویتالی کلیچکو (شهردار کی‌یف)، آندری یرماک (رئیس‌دفتر زلنسکی) و همچنین والری فدوروویچ زالوژنی (فرمانده سابق کل نیروهای مسلح اوکراین) از جمله این افراد هستند.


این اسناد همچنین از نگرانی وزیر دفاع فرانسه برای افزایش تلفات نیروهای فرانسوی در اوکراین پرده برداشته است.


اسپوتنیک گزارش داده است که اسناد فاش شده نشان می‌دهد که اف‌بی‌آی و شرکت‌های نظامی خصوصی ایالات متحده در نظر دارند تا از زندانیان قاچاق مواد مخدر مکزیکی و کلمبیایی برای جنگ در اوکراین در ازای اعطای عفو کامل به آنها استفاده کنند. اولین گروه این زندانیان در تابستان امسال به اوکراین فرستاده می‌شوند. در صورت موفقیت‌آمیز بودن این طرح، زندانیان سایر کشورها با نرخ جرم بالا نیز به این طرح اضافه خواهند شد.


این اطلاعات طبقه‌بندی‌شده از تلاش آمریکا برای جهت‌دهی به مسیر بررسی پرونده ترور رابرت فیکو، نخست‌وزیر اسلواکی نیز خبر می‌دهد. براین‌اساس، آمریکا تلاش می‌کند نشان دهد این اتفاق به نهادهای خارجی ارتباطی نداشته است. 


این اقدام آمریکا با هدف جلوگیری از حساسیت نسبت به این موضوع انجام می‌شود که آمریکا، تحمل دیدگاه مخالف را نداشته و با مخالفان خود از جمله فیکو و ویکتور اوربان مقابله می‌کند. رابرت فیکو، اردیبهشت‌ماه امسال در تروری ناموفق، هدف چندین گلوله قرار گرفته بود. ویکتور اوربان نیز به دلیل رابطه نزدیک با روسیه و به ویژه سفر اخیر به مسکو، مورد انتقاد جدی غرب قرار گرفته است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار