ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد

تاثیر تصحیح برگه‌های امتحانات نهایی در رتبه‌بندی معلمان

تاثیر تصحیح برگه‌های امتحانات نهایی در رتبه‌بندی معلمان مشارکت دبیران دوره متوسطه درفرایند تصحیح برگه‌های امتحانات نهایی دانش‌آموزان پایه‌های دهم تا دوازدهم در جداول تعیین امتیازات رتبه بندی در دوره‌های بعدی لحاظ خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۹ - ۲۴ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 14
کد خبر: ۲۴۹۸۵۵

به گزارش راهبرد معاصر،  اداره کل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات در خصوص مشارکت فعال و مازاد بر موظف فرهنگیان در تصحیح اوراق امتحانات نهایی اطلاعیه‌ای صادر کرد.

 

در این اطلاعیه آمده است:

 ضمن قدردانی از زحمات و مشارکت مطلوب مدیران مدارس، روسای حوزه‌های اجرا و تصحیح در سطح کشور، معلمان و عوامل اجرایی و نظارت، مطابق با مصوبه جلسه مورخ 23 تیرماه 1403 هیئت ممیزه مرکزی  رتبه‌بندی وزارت آموزش و پرورش، کمیت و کیفیت مشارکت دبیران دوره متوسطه درفرایند تصحیح برگه‌های امتحانات نهایی دانش‌آموزان پایه‌های دهم تا دوازدهم در جداول تعیین امتیازات رتبه بندی در دوره‌های بعدی لحاظ خواهد شد.

 

گفتنی است  براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، برگزاری آزمون‌های نهایی در سه پایه دهم، یازدهم و دوازدهم با تأثیر قطعی 50 درصدی معدل در سال جاری و تأثیر قطعی 60 درصدی در سال آینده، نقش مهم و حیاتی در راه‌‌یابی دانش‌آموزان و داوطلبان ورود به دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور و آینده تحصیلی و شغلی آنها داشته و از این منظرتمام ارکان دستگاه تعلیم و تربیت در همه سطوح باید همکاری داشته باشند.

 

امتحانات نهایی با حضور بیش از 2 میلیون و 250 هزار دانش آموز و داوطلب ورود به آموزش عالی در 108 عنوان ماده درسی و بیش از 1470 حوزه آزمون برگزار شده است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار