رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند وزیر انرژی آمریکا: راه طولانی تا رسیدن به توافق با ایران باقی مانده است وقوع آتش سوزی در خانه فرماندار ایالت پنسیلوانیا ایران حمله اسرائیل به بیمارستان المعمدانی را محکوم کرد دیدار فرماندهان نیروی هوایی آمریکا و رژیم اسرائیل  کاخ سفید نتیجه معاینه پزشکی ترامپ را اعلام کرد عملیات مرگبار گردان‌های قسام علیه نیرو‌های اسراییل در شرق شهر رفح دیدار الجولانی با رئیس امارات در ابوظبی وزیر دفاع آمریکا گفت‌و‌گو‌ها با ایران را سازنده توصیف کرد سرنگونی پهپاد و حمله راکتی به مقر فرماندهی ارتش اسرائیل  بقائی: در مورد مکان مذاکرات آتی در حال بحث هستیم بیانیه سفارت ایران درباره کشته‌شدن ۸ تبعه پاکستانی در سیستان و بلوچستان دختر وزیر کابینه نتانیاهو والدینش را به تعرض جنسی متهم کرد ویتکاف: گفت‌وگوی بسیار مثبت و سازنده با ایران داشتیم

مسیر ترامپ برای بازگشت به کاخ سفید راحت شد

یک روزنامه به نقل از اعضای حزب جمهوری‌خواه تاکید کرد پس از تیراندازی به ترامپ، راه رسیدن به کاخ سفید برای او باز شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۸ - ۲۴ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 14
کد خبر: ۲۴۹۸۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، طبق گزارش پولیتیکو، جمهوری‌خواهان در کنگره معتقدند تیراندازی به دونالد ترامپ، نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در نشست انتخاباتی شنبه شب مسیر آسان‌تری را  برای بازگشت به کاخ سفید به روی ترامپ باز کرد.

 

براساس گزارش المیادین، ابتدا درک ون اوردن، نماینده جمهوری‌خواه ویسکانسین، در مصاحبه‌ای کوتاه گفت: ترامپ از آن حمله جان سالم به در برد، اما پیش از موعد در انتخابات پیروز شد.

 

همچنین، تیم بورچت، نماینده جمهوری‌خواه تنسی به عکس‌ها و فیلم‌های ترامپ که به سرعت در اینترنت پخش شد، اشاره کرد و گفت: آنچه اتفاق افتاد بیش از هر چیز به حزب انرژی می‌دهد، ترامپ همچنان مشت خود را به هوا بلند می‌کند و نمی‌خواهد برود و او فریاد می‌زند: بجنگ، بجنگ، بجنگ. 

 

پولیتیکو همچنین اعلام کرد که تیراندازی که چندین قانونگذار جمهوری خواه بلافاصله آن را تلاش برای ترور توصیف کردند، موجی از شوک به انتخابات از قبل آشفته آمریکا وارد کرد.  

 

دلیل آن هم این است که دموکرات‌ها که بر سر انتخاب‌پذیری جو بایدن، رئیس‌جمهور فعلی برای انتخابات دعوا می‌کردند و در دو هفته گذشته تنها در انتقاد از ترامپ متحد شده بودند به سرعت حملات خود به رئیس‌جمهور سابق را خاموش کردند. از سوی دیگر، جمهوری خواهان که در میان غوغا‌های دموکرات سکوت کردند، به سرعت لفاظی‌های حزب مخالف را به دلیل حمله به ترامپ سرزنش کردند.

 

ترامپ در حین سخنرانی بر اثر شلیک گلوله از ناحیه گوش مجروح شد. فیلم‌های ویدئویی نشان می‌دهد که اعضای سرویس مخفی و پلیس ترامپ را تا یک خودرو همراهی می‌کنند، در حالی که او مشت خود را به هوا بلند کرده بود. بعدا مشخص شد که تیرانداز توسط سرویس مخفی کشته شده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر