سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

روسیه: آتش نفرت در آمریکا هر روز شعله‌ورتر می‌شود

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در واکنش به تیراندازی به ترامپ اعلام کرد: آتش نفرت در آمریکا نسبت به مخالفان سیاسی هر روز شعله‌ورتر می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۳ - ۲۴ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 14
کد خبر: ۲۴۹۸۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در واکنش به تیراندازی و حمله به"دونالد ترامپ"، رئیس جمهور سابق آمریکا، اعلام کرد آتش نفرت در آمریکا نسبت به مخالفان سیاسی هر روز شعله‌ورتر می‌شود.

 

به نقل از خبرگزاری تاس، ماریا زاخارووا با اشاره به نمونه‌هایی از ترور روسای جمهور و کاندید‌های ریاست جمهوری در تاریخ آمریکا در کانال تلگرامی خود نوشت: دقیقا دو ماه پیش به این نکته پی بردم که به معنای واقعی کلمه آمریکا به دنبال ایجاد نفرت میان مخالفان سیاسی است و مشوق و حامی این نفرت پراکنی است و نمونه‌های قبلی ترور و سوء قصد به جان روسای جمهور و کاندید‌های انتخاباتی خود نشان دهنده‌ صحت این موضوع است.

 

تیراندازی عصر شنبه (۱۳ جولای ۲۰۲۴ برابر با ۲۳ تیرماه ۱۴۰۳) به وقت محلی به دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا هنگام سخنرانی انتخاباتی او در جمع هوادارانش در باتلر پنسیلوانیا و مجروح شدنش در آستانه انتخابات ریاست جمهوری در این کشور به سرعت به خبر یک رسانه‌های آمریکایی تبدیل و موجب واکنش مقامات این کشور شد.

 

بر اساس گزارش رسانه‌های آمریکا، هنگام سخنرانی ترامپ در ایالت پنسیلوانیا، فردی به سمت او شلیک کرد و گلوله به گوش سمت راستش برخورد کرده و او را مجروح ساخت.

 

ماموران سرویس مخفی آمریکا، دونالد ترامپ را پس از این که روی زمین افتاد، به سرعت از روی صحنه خارج کردند.

 

ستاد انتخاباتی ترامپ در بیانیه‌ای پس از این حادثه اعلام کرد حال او خوب است و در یک مرکز درمانی محلی تحت نظر است. ستاد ترامپ تصریح کرد: «ترامپ از نیرو‌های نظامی بابت واکنش سریع آنها در جریان این اقدام شنیع قدردانی می‌کند ...»/ ایرنا

ارسال نظر