دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

مسکو: غرب بدنبال جنگ مستقیم در کوزوو است

سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد غرب با رها کردن وضعیت کوزوو به دنبال ایجاد درگیری مستقیم است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۶ - ۱۷ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 08
کد خبر: ۱۵۸۲۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، ماریا زاخارووا، سخنگوی دستگاه خارجه روسیه، با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که مقامات مسکو از تشدید وخامت اوضاع در اطراف کوزوو نگران هستند. بر اساس گفته‌های این مقام روس، کشور‌های غربی برای پایان دادن به تحریکات رادیکال‌ها در کوزوو اقدامی نکرده و از روی عمد روند اوضاع را به سمت جنگ مستقیم سوق می‌دهند.

بنابر گزارش اینترفاکس، سخنگوی وزارت امور خارجه در این خصوص گفت: «ما از وخامت اوضاع کنونی در اطراف کوزوو، جایی که مقامات به اصطلاح پریشتینا دوباره به عمد تنش را تشدید می‌کنند، نگران هستیم. این در حالی است که مقامات بلگراد به نوبه خود رویکردی سازنده از خود نشان می‌دهد، به ویژه خواستار حل و فصل مشکلات نوظهور از طریق انجام گفتگو و اجرای توافقات موجود هستند.»

در عین حال، به گفته این دیپلمات، اتحادیه اروپا که از سوی مجمع عمومی سازمان ملل مسئولیت میانجی در مذاکرات بین بلگراد و پریشتینا را بدست آورده، «نمی‌خواهد یا نمی‌تواند موانع موجود بر سر راه این روند را از میان بردارد».

زاخارووا افزود که مسکو هنوز هیچ جایگزینی برای بلگراد و پریشتینا به منظور دستیابی به یک راه حل منطقی و قابل قبول دوجانبه بر اساس قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل که باید با قوانین بین‌المللی مطابقت داشته باشد و به تایید شورای امنیت سازمان ملل متحد برسد، نمی‌بیند.

کوزوو در سال ۲۰۰۸ تقریباً پس از یک دهه درگیری‌های نظامی علیه حکومت بلگراد از صربستان جدا شد. در آن زمان صرب‌ها جنایات فجیعی را علیه مسلمانان انجام دادند که به عقیده خیلی از نهادها و کارشناسان، علیه مسلمانان نسل‌کشی صورت گرفته است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار