واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک سخنگوی قرارگاه خاتم: آمریکا تهدید کرده که سه نفتکش ایرانی را هدف قرار خواهد داد؛ در صورت تعرض به کشتی‌های ایرانی، پایگاه‌های آمریکا را در منطقه به شدت هدف قرار خواهیم داد سپاه پاسداران از انهدام پهپاد پیشرفته MQ ۱ خبر داد شکار جدید سپاه زهپاد Dive‑LD؛ زیردریایی خودکار ۶۰۰۰ متری آمریکا در تنگه هرمز به دام افتاد

پزشکیان: ارتقای روابط با قطر را با جدیت دنبال می‌کنم

پزشکیان: ارتقای روابط با قطر را با جدیت دنبال می‌کنم رییس‌جمهور منتخب دی تماس تلفنی تماس تلفنی امیر قطر گفت: مسیر ارتقای سطح روابط با قطر را با جدیت دنبال خواهم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۱ - ۲۷ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 17
کد خبر: ۲۵۰۳۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر روز جاری در تماس تلفنی با رئیس جمهور منتخب، ضمن تبریک به پزشکیان و آرزوی موفقیت برای وی، تصریح کرد: روابط ایران و قطر تاریخی، مستحکم و همواره رو به جلو بوده و امیدوارم با همکاری یکدیگر بتوانیم مسیر رو به پیشرفت همکاری‌های فیمابین را تداوم و تسریع بخشیم. 

امیر قطر با استقبال از دیدگاه‌های رئیس جمهور منتخب افزود: دیدگاه‌های منتشره جنابعالی حامل پیام محبت و صلح برای تمام کشورهای منطقه است و امیدوارم با تعمیق همکاری‌ها با یکدیگر گام‌های موثری در مسیر حل مسائل منطقه و جهان به خصوص کمک به مردم مظلوم فلسطین برداریم.  

مسعود پزشکیان نیز در این گفتگوی تلفنی ضمن تشکر از پیام تبریک و تماس تلفنی امیر قطر، بر عزم دولت خود برای توسعه روابط با این کشور تاکید و افزود: همکاری‌های بین ایران و قطر منافع متقابل فراوانی برای دو طرف دارد و با جدیت مسیر ارتقای سطح این روابط را دنبال خواهم کرد.

رئیس جمهور منتخب با اشاره به  دیدگاه‌های مشترک و مواضع نزدیک دو کشور افزود: هر دو معتقدیم که مذاکره و مسئولیت‌پذیری تنها روش موفق برای گسترش همکاری‌ها در راستای تقویت ثبات و پیشرفت منطقه‌ای است.  

پزشکیان همچنین از مواضع خردمندانه و اصولی دولت قطر در حمایت از حقوق ملت مظلوم فلسطین قدردانی نمود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار