ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری درباره نحوه انتخاب و انتصاب مدیران قائم‌پناه: روند مذاکرات امروز رضایت‌بخش بود

پزشکیان: با درد و رنج کارگران آشنا هستم

کاندیدای انتخابات ریاست‌‌جمهوری گفت: من در زمان کودکی و دوران دبیرستان تجربه کارگری دارم»، عنوان کرد: من درد و رنج و گرفتاری کارگران را می‌دانم و سخت است؛ امیدوارم با مشارکت آنها بتوانیم در آینده حق و حقوق آنها طوری دیده شود که پایمال نشود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۷ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 16
کد خبر: ۲۴۵۷۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  مسعود پزشکیان کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در برنامه تلویزیونی گفت‌وگوی ویژه خبری به سوالات مردمی که توسط مجری برنامه از او پرسیده شد، پاسخ داد. 

پزشکیان در ابتدای این برنامه با اشاره به حادثه ریزش معدن شازند اراک که منجر به فوت دو نفر شد، گفت: شنیدم که تعدادی کارگر زحمتکش در معدن شازند اراک زیر آوار ماندند و دو نفر کشته شدند و دو نفر دیگر معلوم نیست در چه وضعیتی هستند؛ به خانواده فوت شده‌ها تسلیت می‌گویم و امیدوارم دو نفر دیگر سالم پیدا شوند.

وی با بیان اینکه من در زمان کودکی و دوران دبیرستان تجربه کارگری دارم»، عنوان کرد: من درد و رنج و گرفتاری کارگران را می‌دانم و سخت است؛ امیدوارم با مشارکت آنها بتوانیم در آینده حق و حقوق آنها طوری دیده شود که پایمال نشود.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به اینکه به نظر شما برای جلوگیری از وقوع این حوادث چه کار باید انجام داد؟ تاکید کرد: در این زمینه تجربیات بین‌المللی وجود دارد، اگر مسیری که می‌رویم را با استانداردهای درست طی کنیم این اتفاقات رخ نمی‌دهد؛ من برخی از معادن را دیده ام و مشاهده کرده‌ام که در بسیاری از مواقع شرایط غیر استاندارد است و حاکمیت باید مشارکت کند که کسانی که در این محیط‌ها کار می‌کنند اقلاً امنیت و سلامت‌شان حتما مراعات شود.

وی در پاسخ به این سوال کشاورزی از مناطق جنوبی کشور که پرسیده بود چرا همه ساله محصولات کشاورزی شامل گوجه فرنگی و هندوانه بدون مشتری می‌ماند و در نتیجه باید خوراک دام شود، گفت: کشاورزان ما گروه زحمت‌کشی هستند و اصولاً وزارت جهاد کشاورزی و سازمان‌هایی که در استان‌ها وجود دارند اگر اطلاعات زمین و کشت را داشته باشند و اگر بتوانند بازار داخلی و خارجی را شناسایی کنند، در نتیجه می‌توانند هم برای کشاورزی اطلاعات درستی بدهند که چه بکارند و هم به آنها آموزش دهند که چطور بکارند. 

پزشکیان گفت: بسیاری از کشاورزان ما هزینه کاشت، داشت و برداشت را در فروش ندارند. باید کاری کنیم که آن کشاورزان حاصل دسترنج خودشان را داشته باشند. صدای کسانی که در مناطق دورافتاده هستند. بشنویم. با کارشناسان دانشگاهی این روند نوشته خواهد شد. /تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر