هشدار هواشناسی تهران در ۱۲ مهر؛ باد شدید و احتمال تگرگ در راه است هشدار نارنجی هواشناسی برای ۲۰ استان/ بارش شدید و احتمال سیلاب در تهران و چند استان ماجرای کشف کلت جنگی در دکه روزنامه‌فروشی چه بود؟ افت ۲ متری تراز آب خزر / چرا دریای خزر در حال عقب‌نشینی است؟ دستگیری دختر ۱۶ ساله در باند گوشی‌قاپ‌ها / مالخر هم نوجوان بود! + عکس هشدار درباره دارو‌های لاغری پیش از جراحی/ چرا آمپول‌های کاهش وزن خطر بیهوشی را بالا می‌برند؟ نحوه استفاده از سهمیه جنگ کنکور ۱۴۰۵ جزئیات جدید آزمون دانشجومعلم ۱۴۰۵؛ زمان مصاحبه و راهنمای انتخاب رشته صدور دو هشدار هواشناسی برای ۳۰ استان؛ تشدید بارش‌ها و رگبار در راه است آخرین وضعیت جاده‌های مازندران/ چالوس یکطرفه شد نتایج کنکور ۱۴۰۵ اعلام شد / آغاز انتخاب رشته از ۱۳ مهر ۱۴۰۵ امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه

شناسایی ۳ مورد ابتلا به تب دانگ در سیستان و بلوچستان

شناسایی ۳ مورد ابتلا به تب دانگ در سیستان و بلوچستان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: تنها سه مورد ابتلا به تب دانگ در سیستان و بلوچستان شناسائی شده که هر سه نفر در خارج از کشور مبتلا شده بودند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۱ - ۲۷ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 17
کد خبر: ۲۵۰۳۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهدی زنگنه اظهار کرد: ۲ مورد از بیماری تب دانگ در شهر سراوان و یک بیمار مبتلا به این بیماری در شهرستان چابهار شناسایی شده و هر سه مورد بیماران مبتلا به تب دنگی از کشور‌های امارات و پاکستان به کشور ایران آمده‌اند.

وی افزود: علاوه بر صید پشه آئدس در سیستان بلوچستان در استان‌های هرمزگان، بوشهر، گیلان و مازندران این پشه صید شده و نوع پشه صید شده در شمال و جنوب کشور با یکدیگر متفاوت است و پشه صید شده در جنوب کشور تهاجمی‌تر و بیماری‌زاتر است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بیان کرد: با توجه به همجواری سیستان و بلوچستان با کشور پاکستان و فراوانی پشه آئدس در این کشور و تردد‌های مرزی استان با این کشور، لازم است هم استانی‌های عزیز، خودمراقبتی را جدی بگیرند.

وی ادامه داد: با توجه به شرایط مساعد سیستان و بلوچستان برای رشد پشه از شهروندان عزیز تقاضا می‌شود برای جلوگیری از رشد پشه نسبت به جمع‌آوری آب‌های راکد مانند آب‌های زیر گلدان و جمع‌آوری وسایل و لوازمی که ممکن است آب در آن جمع شود اقدام کنند.

به نقل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، دکتر زنگنه افزود: علائم بیماری تب دانگ همانند سایر بیماری‌های ویروسی مانند تب، بدن درد، ضعف، خستگی و علائم شبیه سرماخوردگی است و می‌تواند در مدت کوتاهی افراد زیادی را مبتلا کند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار