حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

70 درصد آمریکایی‌ها خواستار کناره‌گیری بایدن از انتخابات

در ادامه پیامدهای عملکرد ضعیف رئیس‌جمهور آمریکا در مناظره مقابل ترامپ، در یک نظرسنجی جدید حدود دو سوم دموکرات‌ها و 70 درصد از کل رای‌دهندگان آمریکایی خواستار باز شدن میدان برای معرفی نامزد جدید حزب دموکرات با کناره‌گیری بایدن شدند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۵ - ۲۸ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 18
کد خبر: ۲۵۰۳۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ جمع کثیر 65 درصدی دموکرات‌ها در نظرسنجی آسوشیتدپرس و موسسه نورک که چهارشنبه نتایج آن منتشر شد، گفتند که بایدن باید از رقابت ریاست‌جمهوری 2024 آمریکا کنار بکشد و اجازه دهد این حزب نامزد جدیدی را انتخاب کند.
تنها 33 درصد از هم‌حزبی‌های بایدن گفتند که می‌خواهند او در رقابت انتخاباتی 2024 آمریکا باقی بماند. 
نتایجی که شواهد بیشتر از آسیبی است که عملکرد بایدن در مناظره مقابل ترامپ به کارزار انتخاباتی او وارد کرده است. 
در مجموع هم 70 درصد رای‌دهندگان آمریکایی گفتند که خواستار کناره‌گیری بایدن از رقابت انتخاباتی هستند.
نتایجی که با اظهارات بایدن مبنی بر این که میانگین رای‌دهندگان آمریکایی خواستار ادامه نامزدی او هستند، در تضاد است.  
این در حالی است که او درخواست‌ها برای کناره‌گیری را رد کرده و اصرار دارد که به عنوان نامزد حزب دموکرات در انتخابات امسال، به کار خود ادامه دهد. 
با وجود این که تیراندازی به سوی ترامپ در روز شنبه، تا حدی فشارها را بر بایدن بعد از مناظره کاهش داد، اما بار دیگر درخواست‌ها و تلاش‌ها برای متقاعد کردن او به کناره‌گیری احیا شده است.
طبق گزارشی جدید، رئیس‌ پیشین مجلس نمایندگان آمریکا نانسی پلوسی در پشت پرده برای برکناری بایدن از نامزدی حزب دموکرات وارد عمل شده است. /فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار