آیا پرونده خرید اف35 عربستان به سرنوشت امارات دچار می شود؟ ایران ورود غیرقانونی مقامات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه را محکوم کرد عراقچی پس از تصویب قطعنامه ضد ایرانی: تفاهم قاهره رسما خاتمه یافته تلقی می‌شود تصویب قطعنامه ضد ایرانی در نشست شورای حکام آژانس ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی

70 درصد آمریکایی‌ها خواستار کناره‌گیری بایدن از انتخابات

در ادامه پیامدهای عملکرد ضعیف رئیس‌جمهور آمریکا در مناظره مقابل ترامپ، در یک نظرسنجی جدید حدود دو سوم دموکرات‌ها و 70 درصد از کل رای‌دهندگان آمریکایی خواستار باز شدن میدان برای معرفی نامزد جدید حزب دموکرات با کناره‌گیری بایدن شدند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۵ - ۲۸ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 18
کد خبر: ۲۵۰۳۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ جمع کثیر 65 درصدی دموکرات‌ها در نظرسنجی آسوشیتدپرس و موسسه نورک که چهارشنبه نتایج آن منتشر شد، گفتند که بایدن باید از رقابت ریاست‌جمهوری 2024 آمریکا کنار بکشد و اجازه دهد این حزب نامزد جدیدی را انتخاب کند.
تنها 33 درصد از هم‌حزبی‌های بایدن گفتند که می‌خواهند او در رقابت انتخاباتی 2024 آمریکا باقی بماند. 
نتایجی که شواهد بیشتر از آسیبی است که عملکرد بایدن در مناظره مقابل ترامپ به کارزار انتخاباتی او وارد کرده است. 
در مجموع هم 70 درصد رای‌دهندگان آمریکایی گفتند که خواستار کناره‌گیری بایدن از رقابت انتخاباتی هستند.
نتایجی که با اظهارات بایدن مبنی بر این که میانگین رای‌دهندگان آمریکایی خواستار ادامه نامزدی او هستند، در تضاد است.  
این در حالی است که او درخواست‌ها برای کناره‌گیری را رد کرده و اصرار دارد که به عنوان نامزد حزب دموکرات در انتخابات امسال، به کار خود ادامه دهد. 
با وجود این که تیراندازی به سوی ترامپ در روز شنبه، تا حدی فشارها را بر بایدن بعد از مناظره کاهش داد، اما بار دیگر درخواست‌ها و تلاش‌ها برای متقاعد کردن او به کناره‌گیری احیا شده است.
طبق گزارشی جدید، رئیس‌ پیشین مجلس نمایندگان آمریکا نانسی پلوسی در پشت پرده برای برکناری بایدن از نامزدی حزب دموکرات وارد عمل شده است. /فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار