تهدید ترامپ خطاب به خبرگزاری های منتقد؛ مجوز لغو می‌شود! جزئیات پیشنهاد عراقچی به اروپایی‌ها مشخص شد انتقاد شدید روسیه از حمله نظامی به تاسیسات هسته‌ای ایران واکنش ایران به قانون‌شکنی آمریکا در کنفرانس آژانس انرژی اتمی نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود

70 درصد آمریکایی‌ها خواستار کناره‌گیری بایدن از انتخابات

در ادامه پیامدهای عملکرد ضعیف رئیس‌جمهور آمریکا در مناظره مقابل ترامپ، در یک نظرسنجی جدید حدود دو سوم دموکرات‌ها و 70 درصد از کل رای‌دهندگان آمریکایی خواستار باز شدن میدان برای معرفی نامزد جدید حزب دموکرات با کناره‌گیری بایدن شدند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۵ - ۲۸ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 18
کد خبر: ۲۵۰۳۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ جمع کثیر 65 درصدی دموکرات‌ها در نظرسنجی آسوشیتدپرس و موسسه نورک که چهارشنبه نتایج آن منتشر شد، گفتند که بایدن باید از رقابت ریاست‌جمهوری 2024 آمریکا کنار بکشد و اجازه دهد این حزب نامزد جدیدی را انتخاب کند.
تنها 33 درصد از هم‌حزبی‌های بایدن گفتند که می‌خواهند او در رقابت انتخاباتی 2024 آمریکا باقی بماند. 
نتایجی که شواهد بیشتر از آسیبی است که عملکرد بایدن در مناظره مقابل ترامپ به کارزار انتخاباتی او وارد کرده است. 
در مجموع هم 70 درصد رای‌دهندگان آمریکایی گفتند که خواستار کناره‌گیری بایدن از رقابت انتخاباتی هستند.
نتایجی که با اظهارات بایدن مبنی بر این که میانگین رای‌دهندگان آمریکایی خواستار ادامه نامزدی او هستند، در تضاد است.  
این در حالی است که او درخواست‌ها برای کناره‌گیری را رد کرده و اصرار دارد که به عنوان نامزد حزب دموکرات در انتخابات امسال، به کار خود ادامه دهد. 
با وجود این که تیراندازی به سوی ترامپ در روز شنبه، تا حدی فشارها را بر بایدن بعد از مناظره کاهش داد، اما بار دیگر درخواست‌ها و تلاش‌ها برای متقاعد کردن او به کناره‌گیری احیا شده است.
طبق گزارشی جدید، رئیس‌ پیشین مجلس نمایندگان آمریکا نانسی پلوسی در پشت پرده برای برکناری بایدن از نامزدی حزب دموکرات وارد عمل شده است. /فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار