پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود تجاوز اسرائیل به جنوب لبنان همزمان با آغاز مذاکرات بیروت و تل‌آویو

اختلال سایبری گسترده در جهان

اختلال سایبری گسترده در جهان گزارش‌ها از اختلال سایبری گسترده به زیرساخت‌های شرکت‌های بزرگ در استرالیا، انگلیس، ترکیه، اسپانیا و هلند حکایت دارد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۶ - ۲۹ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 19
کد خبر: ۲۵۰۴۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، دفتر ملی هماهنگی امنیت سایبری استرالیا در بیانیه‌ای از قطعی شبکه‌های اطلاعاتی به دلیل حمله سایبری احتمالی به زیرساخت‌های شرکت‌های بزرگ این کشور خبر داد.

 

دفتر میشل مک‌گینس، هماهنگ‌کننده امنیت سایبری ملی استرالیا در بیانیه‌ای اعلام کرد که تعدادی از شرکت‌های بزرگ این کشور از طریق آنچه «قطعی فنی گسترده» خوانده شده است، هدف قرار گرفته‌اند! این در حالی است که تعدادی از کشورهای سراسر دنیا نیز اختلالات فنی مشابهی را گزارش کرده‌اند.

 

دفتر مک‌گینس اعلام کرد: اطلاعاتی که در حال حاضر در اختیار داریم این است که قطعی به مسائل فنی ارتباط دارد که یک نرم‌افزار متعلق به شرکتی پیمانکار در اختیار شرکت‌های تحت‌تاثیر قرار داده است.

 

این بیانیه که در «ایکس» منتشر شده، مدعی است که «اطلاعاتی که نشان دهد این یک حادثه سایبری است، وجود ندارد. ما همچنان به همکاری با شرکای اصلی خود ادامه خواهیم داد.»

 

سخنگوی وزارت کشور استرالیا نیز مدعی شده است که این قطعی به نظر می‌رسد که با مشکلی در شرکت امنیت سایبری «کرود استرایک/ Crowdstrike» ارتباط داشته باشد. در بیانیه مک‌گینس اما به این موضوع اشاره‌ای نشده است.

 

در بین سایر نهادها و سازمان‌های تحت‌الشعاع این قطعی می‌توان به شبکه «ای‌بی‌سی» اشاره کرد که گفته است فعالیتش متوقف شده است! اسکای‌نیوز استرالیا نیز اعلام کرده که برنامه‌های منظمش دچار اختلال شده است.

 

اسکای‌نیوز انگلیس نیز از قطع شدن آنتن زنده خود خبر داد و فرودگاه‌های اسپانیا و یک خط هوایی ترکیه نیز اعلام کرده‌اند که با مشکل مواجه هستند!

 

کابران فضای مجازی در کانال‌های تلگرامی و همچنین صفحات ایکس از مواجه شدن با خطای « BSoD»( صفحه آبی مرگ/ Blue Screen of Death) خبر داده و تصاویری را به اشتراک گذاشته‌اند. این پیام به عنوان یک «خطای ایست» یا یک «بررسی اِشکال» شناخته می‌شود. این صفحهٔ خطا، به وسیلهٔ سیستم‌های عامل خانواده مایکروسافت «ویندوز» در برخورد با خطاهای بحرانی نمایش داده می‌شود./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار