به گزارش راهبرد معاصر، دکتر محمد احمدیان با اشاره به اینکه تغذیه با شیرمادر یکی از استراتژی های امنیت غذایی کودکان زیر دو سال محسوب می شود و مانع ابتلا کودک به عفونت های حاد تنفسی و سرطان و بیماریهای مزمن می شودگفت: علاوه براین براساس آمار افزایش ضریب هوشی، تربیت پذیری بهتر،کاهش بزهکاری و اعتیاد، کاهش کودک آزاری و مسائل عاطفی روانی، سرمایه گذاری عظیم فرهنگی حاصل ترویج تغذیه با شیرمادر است.
وی با بیان اینکه تغذیه با شیر مادر به عنوان بخشی از برنامه های جامع تغذیه و سلامت مادر و کودک محسوب می شود و از اجزاء کلیدی اولویتها و مراقبت های بهداشتی کشور است خاطرنشان کرد: مراقبین سلامت در اولین مراقبت های بهداشتی کودک در سه تا 5 روزگی کودک ، روند شیردهی را مورد بررسی قرار می دهند و آموزش های لازم به مادر ارائه می شود.
دکتر احمدیان بیان کرد: در صورتی که به هر دلیل مادر توانایی شیردهی مناسب را نداشته باشد آموزش های بیشتری را در مراکز آموزش شیردهی دریافت می کند اما اگر در نهایت مادر به هر علتی مانند بیماری توانایی شیردهی به کودک خود را نداشت بنابر شرایط کودک ، شیر خشک و یا شیر اهدایی برای تغذیه کودک در نظر گرفته می شود تا زمانی که بدن کودک بتواند شیر خشک را تحمل کند و یا مشکل شیردهی مادر مرتفع شود./ بهداشت نیوز