ارتباط تغذیه با شیرمادر و کاهش مرگ و میر نوزادان-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی

ارتباط تغذیه با شیرمادر و کاهش مرگ و میر نوزادان

متخصصان مدت‌ها است که تغذیه با شیرمادر را به دلیل فواید فراوان آن برای نوزادان توصیه می‌کنند، اما یک مطالعه جدید آمار بالایی را در مورد اثرات نجات بخش شیرمادر نشان می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۵ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 07
کد خبر: ۱۹۸۲۱۷

به گزارش راهبرد معاصر. بر اساس مطالعه‌ای که روی نزدیک به ۱۰ میلیون نوزاد آمریکایی انجام شد، تغذیه با شیرمادر با کاهش ۳۳ درصدی مرگ و میر نوزادان در سال اول مرتبط است.

 

این تحقیق به بررسی نوزادان متولد شده بین سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۸ پرداخت. این تحقیق بر اساس مطالعات کوچک‌تری که کاهش مرگ و میر را بین ۱۹ تا ۲۶ درصد نشان می‌دهد، گسترش می‌یابد.

 

دکتر «جولی ور» محقق ارشد از مرکز پزشکی کودکان سینسیناتی، گفت: «تغذیه با شیرمادر در برابر بسیاری از بیماری‌های حاد و مزمن برای نوزادان و کودکان بسیار محافظت کننده است.»

 

ور گفت: «تغذیه با شیرمادر در طول دو ماه اول، بروز سندرم مرگ ناگهانی نوزاد را تا ۴۰ درصد کاهش می‌دهد. اگر نوزادان بین چهار تا شش ماهگی از شیر مادر تغذیه شوند، این رقم به ۶۰ درصد می‌رسد. در میان نوزادان نارس، تغذیه با شیر مادر باعث کاهش مرگ و میر ناشی از آنتروکولیت نکروزان می‌شود که یک بیماری خطرناک روده است.»

 

ور در ادامه افزود: «شیرمادر مملو از مولکول‌های محافظت کننده سیستم ایمنی، اجزای زیست فعال است که واقعاً سیستم ایمنی کودک را تقویت می‌کند.»

 

برای این مطالعه، محققان از داده‌های مرکز ملی آمار بهداشتی مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده استفاده کردند و داده‌های گواهی تولد را با داده‌های مربوط به مرگ نوزادان مقایسه کردند.

 

این تجزیه و تحلیل به بررسی این موضوع پرداخت که آیا شروع شیردهی، همانطور که در شناسنامه ثبت شده است، با مرگ نوزاد بین روز ۷ تا پایان سال اول مرتبط است یا خیر./مهر

ارسال نظر