ارتباط تغذیه با شیرمادر و کاهش مرگ و میر نوزادان-راهبرد معاصر
پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول دستگیری اراذل و اوباش مسلح شرق تهران اساسنامه نهضت سوادآموزی تغییر کرد؟ پرداخت بیش از ۲۹۵ هزار فقره تسهیلات به بازنشستگان کشوری اولین تصاویر از تیراندازی به یک اتوبوس مسافربری زاهدان + واکنش فوری یک مقام ارشد پلیس رئیس سازمان نظام پزشکی: اتحاد بین طب سنتی و مدرن منافع برخی را به خطر می‌اندازد دستور جدید وزیر علوم به دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور

ارتباط تغذیه با شیرمادر و کاهش مرگ و میر نوزادان

متخصصان مدت‌ها است که تغذیه با شیرمادر را به دلیل فواید فراوان آن برای نوزادان توصیه می‌کنند، اما یک مطالعه جدید آمار بالایی را در مورد اثرات نجات بخش شیرمادر نشان می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۵ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 07
کد خبر: ۱۹۸۲۱۷

به گزارش راهبرد معاصر. بر اساس مطالعه‌ای که روی نزدیک به ۱۰ میلیون نوزاد آمریکایی انجام شد، تغذیه با شیرمادر با کاهش ۳۳ درصدی مرگ و میر نوزادان در سال اول مرتبط است.

 

این تحقیق به بررسی نوزادان متولد شده بین سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۸ پرداخت. این تحقیق بر اساس مطالعات کوچک‌تری که کاهش مرگ و میر را بین ۱۹ تا ۲۶ درصد نشان می‌دهد، گسترش می‌یابد.

 

دکتر «جولی ور» محقق ارشد از مرکز پزشکی کودکان سینسیناتی، گفت: «تغذیه با شیرمادر در برابر بسیاری از بیماری‌های حاد و مزمن برای نوزادان و کودکان بسیار محافظت کننده است.»

 

ور گفت: «تغذیه با شیرمادر در طول دو ماه اول، بروز سندرم مرگ ناگهانی نوزاد را تا ۴۰ درصد کاهش می‌دهد. اگر نوزادان بین چهار تا شش ماهگی از شیر مادر تغذیه شوند، این رقم به ۶۰ درصد می‌رسد. در میان نوزادان نارس، تغذیه با شیر مادر باعث کاهش مرگ و میر ناشی از آنتروکولیت نکروزان می‌شود که یک بیماری خطرناک روده است.»

 

ور در ادامه افزود: «شیرمادر مملو از مولکول‌های محافظت کننده سیستم ایمنی، اجزای زیست فعال است که واقعاً سیستم ایمنی کودک را تقویت می‌کند.»

 

برای این مطالعه، محققان از داده‌های مرکز ملی آمار بهداشتی مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده استفاده کردند و داده‌های گواهی تولد را با داده‌های مربوط به مرگ نوزادان مقایسه کردند.

 

این تجزیه و تحلیل به بررسی این موضوع پرداخت که آیا شروع شیردهی، همانطور که در شناسنامه ثبت شده است، با مرگ نوزاد بین روز ۷ تا پایان سال اول مرتبط است یا خیر./مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار