خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود

سرلشکر باقری: خفت و گرفتار شدن در کمین‌گاه‌های اراده ایمانی فرجام دشمنان است

سرلشکر باقری: خفت و گرفتار شدن در کمین‌گاه‌های اراده ایمانی فرجام دشمنان است رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در پیام تبریکی به سردار سلامی در رابطه با دستگیر روح الله زمان چنین نوشت: به فضل الهی جبهه دشمن در میدان‌های دشمنی با ملت مقتدر ما از جمله در عرصه نبرد نرم و جنگ روانی  ، فرجامی جز خفت و گرفتار شدن در کمین‌گاه‌های اراده ایمانی و انقلابی پاسداران و مدافعان حریم امنیت و آرامش این سرزمین مقدس ندارند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۸ - ۲۳ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 15
کد خبر: ۲۵۰۶۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ خبر بازداشت روح الله زم و پخش اعترافاتی جزئی از سوی مدیر گروه تلگرامی تروریستی آمد نیوز همچنان در صدر اخبار و محافل داخلی قرار دارد. گروه ها و جریان های سیاسی یکی پس از دیگری در حال ارسال پیام های تبریک آمیز به فرماندهان پاسداران گمنام امام زمان اند.

 

در جدیدترین اقدام، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح کشورمان، پیامی ناشی از شعف به فرماندهی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ارسال نموده است.

 

متن پیام به این شرح است:

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 

سردار فرمانده محترم کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

 

سرلشکر پاسدار  برادر حسین سلامی

 

با سلام و تحیات؛

 

اقدام موفق حرفه ای و شگفت انگیز «سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» در  فریب و غافلگیری و شکار سرشبکه کانال ضد انقلاب، معاند و وابسته «آمد‌نیوز» که اقتدار اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران را در برابر سرویس های اطلاعاتی دشمن به ویژه سازمان های جاسوسی آمریکا، رژیم صهیونیستی و فرانسه و برخی دیگر از کشورهای اروپایی و منطقه طی  یک عملیات  اطلاعاتی پیچیده، حرفه ای و نوآورانه تحمیل کرد و بیانگر تیزهوشی، اخلاص، تدبیر، توکل ،صبر و عقلانیت راهبردی در به کارگیری روش های نوین و ابزارهای مدرن صحنه اطلاعات و عملیات است؛ را به جنابعالی و آحاد پاسداران گمنام امام زمان (عج) در آن نهاد انقلابی، مردمی و افتخارآفرین تبریک عرض می نمایم.

 

بی‌شک اشراف هوشمندانه و اقتدار مثال زدنی جامعه اطلاعاتی کشور در مصاف با نقشه های شیطانی کانون‌های معماری و طراحی توطئه علیه انقلاب و امنیت ملی ایران اسلامی، تجلی معناداری دارد ویادآور این پیام عمیق است که به فضل الهی جبهه دشمن در میدان‌های دشمنی با ملت مقتدر ما از جمله در عرصه نبرد نرم و جنگ روانی  ، فرجامی جز خفت و گرفتار شدن در کمین‌گاه‌های اراده ایمانی و انقلابی پاسداران و مدافعان حریم امنیت و آرامش این سرزمین مقدس ندارند.

 

خدای سبحان را شاکریم که  این دستاورد و موفقیت بزرگ  اطلاعاتی و ضد جاسوسی  که از یک سو موجبات شادمانی و غرور ملی ایرانیان و از سوی دیگر هراس و حیرت معاندین نظام و ضد انقلاب داخلی و خارجی را فراهم آورده است، بر صحیفه افتخارات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود و بار دیگر نقش آفرینی های بی بدیل و خدمات ارزنده و قابل ستایش این نهاد مقدس در عرصه های دیگر مانند حوزه های دفاعی، سازندگی، محرومیت‌زدایی و مردم یاری و نیز یاری بخشی راهبردی به جبهه مقاومت اسلامی و مقابله با تروریسم تکفیری و فتنه داعش را بازنمایی و در معرض افکار عمومی جهانیان  قرار داد.

 

سرلشکر پاسدار محمد باقری

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۰
0
0
یک سوال چرااطلاعات سپاه دست به کارشدذهن مرامشغول کرده وزارت چکارمی کندالبته درسالهای اول انقلاب همین روال بودسپاه اینکارهاراانجام میدادگشورمانیازبه سازکارامنیت بیشتری داردچون ماامروزه دشمنان بیشتری داریم یعنی ازاجیرکردن مزدورکرفته تاجاسوهای داخلی‌ که امکان حضوردرهرسازمانی انتظارداردپس لایهای امنیتی بایدپیچیده ترشود....خون برشمشیرپیروزاست
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار