شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد

سرلشکر باقری: خفت و گرفتار شدن در کمین‌گاه‌های اراده ایمانی فرجام دشمنان است

سرلشکر باقری: خفت و گرفتار شدن در کمین‌گاه‌های اراده ایمانی فرجام دشمنان است رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در پیام تبریکی به سردار سلامی در رابطه با دستگیر روح الله زمان چنین نوشت: به فضل الهی جبهه دشمن در میدان‌های دشمنی با ملت مقتدر ما از جمله در عرصه نبرد نرم و جنگ روانی  ، فرجامی جز خفت و گرفتار شدن در کمین‌گاه‌های اراده ایمانی و انقلابی پاسداران و مدافعان حریم امنیت و آرامش این سرزمین مقدس ندارند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۸ - ۲۳ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 15
کد خبر: ۲۵۰۶۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ خبر بازداشت روح الله زم و پخش اعترافاتی جزئی از سوی مدیر گروه تلگرامی تروریستی آمد نیوز همچنان در صدر اخبار و محافل داخلی قرار دارد. گروه ها و جریان های سیاسی یکی پس از دیگری در حال ارسال پیام های تبریک آمیز به فرماندهان پاسداران گمنام امام زمان اند.

 

در جدیدترین اقدام، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح کشورمان، پیامی ناشی از شعف به فرماندهی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ارسال نموده است.

 

متن پیام به این شرح است:

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 

سردار فرمانده محترم کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

 

سرلشکر پاسدار  برادر حسین سلامی

 

با سلام و تحیات؛

 

اقدام موفق حرفه ای و شگفت انگیز «سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» در  فریب و غافلگیری و شکار سرشبکه کانال ضد انقلاب، معاند و وابسته «آمد‌نیوز» که اقتدار اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران را در برابر سرویس های اطلاعاتی دشمن به ویژه سازمان های جاسوسی آمریکا، رژیم صهیونیستی و فرانسه و برخی دیگر از کشورهای اروپایی و منطقه طی  یک عملیات  اطلاعاتی پیچیده، حرفه ای و نوآورانه تحمیل کرد و بیانگر تیزهوشی، اخلاص، تدبیر، توکل ،صبر و عقلانیت راهبردی در به کارگیری روش های نوین و ابزارهای مدرن صحنه اطلاعات و عملیات است؛ را به جنابعالی و آحاد پاسداران گمنام امام زمان (عج) در آن نهاد انقلابی، مردمی و افتخارآفرین تبریک عرض می نمایم.

 

بی‌شک اشراف هوشمندانه و اقتدار مثال زدنی جامعه اطلاعاتی کشور در مصاف با نقشه های شیطانی کانون‌های معماری و طراحی توطئه علیه انقلاب و امنیت ملی ایران اسلامی، تجلی معناداری دارد ویادآور این پیام عمیق است که به فضل الهی جبهه دشمن در میدان‌های دشمنی با ملت مقتدر ما از جمله در عرصه نبرد نرم و جنگ روانی  ، فرجامی جز خفت و گرفتار شدن در کمین‌گاه‌های اراده ایمانی و انقلابی پاسداران و مدافعان حریم امنیت و آرامش این سرزمین مقدس ندارند.

 

خدای سبحان را شاکریم که  این دستاورد و موفقیت بزرگ  اطلاعاتی و ضد جاسوسی  که از یک سو موجبات شادمانی و غرور ملی ایرانیان و از سوی دیگر هراس و حیرت معاندین نظام و ضد انقلاب داخلی و خارجی را فراهم آورده است، بر صحیفه افتخارات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود و بار دیگر نقش آفرینی های بی بدیل و خدمات ارزنده و قابل ستایش این نهاد مقدس در عرصه های دیگر مانند حوزه های دفاعی، سازندگی، محرومیت‌زدایی و مردم یاری و نیز یاری بخشی راهبردی به جبهه مقاومت اسلامی و مقابله با تروریسم تکفیری و فتنه داعش را بازنمایی و در معرض افکار عمومی جهانیان  قرار داد.

 

سرلشکر پاسدار محمد باقری

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۰
0
0
یک سوال چرااطلاعات سپاه دست به کارشدذهن مرامشغول کرده وزارت چکارمی کندالبته درسالهای اول انقلاب همین روال بودسپاه اینکارهاراانجام میدادگشورمانیازبه سازکارامنیت بیشتری داردچون ماامروزه دشمنان بیشتری داریم یعنی ازاجیرکردن مزدورکرفته تاجاسوهای داخلی‌ که امکان حضوردرهرسازمانی انتظارداردپس لایهای امنیتی بایدپیچیده ترشود....خون برشمشیرپیروزاست
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار