قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است زلنسکی: تبادل زندانیان با روسیه را از سر می‌گیریم نتانیاهو وارد خاک سوریه شد دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه برخی روستا‌ها در جنوب لبنان ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد

عربستان مشارکت در حمله به بندر الحدیده را رد کرد

در پی ادعای شبکه ۱۲ عبری درباره اطلاع ریاض از تجاوز پیش‌دستانه صهیونیست‌ها به الحدیده، وزارت دفاع عربستان سعودی مشارکت خود در هدف قرار دادن بندر الحدیده در یمن را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۰۷:۵۸ - ۳۱ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 21
کد خبر: ۲۵۰۷۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، در پی ادعای رسانه‌های عبری زبان مبنی بر اطلاع رسانی صهیونیست‌ها به مقامات سعودی پیش از حمله به شهر بندری الحدیده یمن، وزارت دفاع عربستان سعودی با انتشار بیانیه‌ای واکنش نشان داد.

 

پایگاه خبری روسیا الیوم بامداد یکشنبه گزارش داد که سرتیپ ترکی المالکی سخنگوی وزارت دفاع عربستان در بیانیه‌ای اعلام کرد: عربستان سعودی هیچ گونه ارتباط و مشارکتی در بمباران الحدیده نداشته است.

 

سخنگوی وزارت دفاع عربستان سعودی افزود: عربستان سعودی هرگز اجازه نقض حریم هوایی خود از سوی هیچ کشوری را نخواهد داد.

 

از سوی دیگر و پیش از این، کانال ۱۴ رژیم صهیونیستی ادعا کرده بود که این رژیم به آمریکا و عربستان سعودی پیش از انجام حمله به بندر الحدیده اطلاع رسانی کرده است.

 

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی عصر دیروز شنبه شهر بندری الحدیده در غرب یمن را مورد حمله هوایی قرار دادند.

 

طبق گزارش منابع خبری رژیم صهیونیستی، این تجاوز نظامی توسط ۲۰ جنگنده اف ۳۵ و حامل صدها تن مواد منفجره انجام شده است.

 

همچنین به گزارش رسانه‌های یمنی، جنگنده‌های رژیم اشغالگر در این تجاوز نظامی یک مخزن نفت را هدف قرار دادند که منجر به وقوع آتش سوزی گسترده‌ای در مناطق اطراف آن شد.

 

از سوی دیگر، یک مقام آمریکایی در مصاحبه با وبگاه عبری واللا حمله جنگنده‌های اف ۳۵ متجاوزان به الحدیده را تائید و این حملات را در واکنش به حمله پهپادی به تل‌آویو برشمرد.

 

به گفته این مقام آمریکایی، حمله توسط رژیم صهیونیست‌ها و در پاسخ به حمله پهپادی روز جمعه یمن به تل آویو صورت گرفت.

 

بر اساس آمار وزارت بهداشت یمن تا کنون سه نفر در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به حدیده شهید و ۸۷ نفر دیگر زخمی شده‌اند.

 

مقامات سیاسی یمن در واکنش به تجاوز دشمن صهیونیستی به بندر الحدیده به صهیونیست‌ها هشدار داد که این جنایت ما را در ادامه حمایت از غزه راسخ‌تر کرده و پاسخ یمن تل آویو را تکان خواهد داد./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار