ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم بازدید پزشکیان از وضعیت خانواده‌های جنگ‌زده استاندار قم: حادثه انفجار در پردیسان تروریستی نبوده است امیر آشتیانی: اگر بخواهیم برای ۱۰ سال بجنگیم، توان این کار را داریم کلیات طرح تقویت بنیه نیرو‌های مسلح تصویب شد پزشکیان در بازدید از وزارت نفت: به هیچ‌وجه زیر بار زور و قلدری نمی‌رویم. ورود مجلس به افزایش قیمت خودرو /وزیر به کمسیون صنایع می‌رود جزئیات جلسه غیر علنی مجلس؛ بررسی مشکلات معیشتی و اصلاح طرح مقابله با جاسوسان اعلام وصول طرح الزام دولت به پیگیری حقوقی تجاوزات اسرائیل و آمریکا مجلس طرح «تشدید مجازات جاسوسی» را اصلاح کرد

پزشکیان: باید مشکلات مردم را با کمک مجلس حل کنیم

رئیس‌جمهور منتخب در صحن علنی مجلس شورای اسلامی، گفت: باید مشکلات مردم را با کمک مجلس شورای اسلامی حل کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۶ - ۳۱ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 21
کد خبر: ۲۵۰۷۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور منتخب با حضور در صحن علنی مجلس، گفت: باید دست‌به‌دست هم دهیم و مشکلات کشور را حل کنیم. بارها در مناظرات گفتم که کشور را با اختلاف و دعوا نمی شود اداره کرد. ما مجبوریم دست‌به‌دست هم دهیم تا از بحران‌ها عبور کنیم.  با هماهنگی  و همدلی دست‌به‌دست هم دهیم تا مشکلات کشور را حل کنیم.


وی افزود: باید مشکلات مردم را حل کنیم. مردم به ما اعتماد کردند نباید تصور کنم که کسی شده‌ام. پاسخگوی نیاز‌ها مردم باشیم. با تمام وجود با کمک شما برای حل مشکلات مردم تلاش خواهم کرد. هر کس بخواهد مسئولیت بگیرد باید پاسخگوی مردم باشد.


رئیس‌جمهور منتخب عنوان کرد: همان‌گونه که امیرالمومنین فرمودند أُوصِيكُمَا بِتَقْوَى اللَّهِ وَ أَلَّا تَبْغِيَا الدُّنْيَا وَ إِنْ بَغَتْكُمَا وَ لَا تَأْسَفَا عَلَى شَيْ‌ءٍ مِنْهَا زُوِيَ عَنْكُمَا باید تقوا را رعایت کرد. تقوا حرکت بدون خطا در عرصه‌های مختلف است. نباید دنبال دنیا راه بیفتیم. اگر پست و مقام ما را گول نزد می‌توانیم حق بگوییم و یارویاور مظلومان باشیم. 


پزشکیان گفت: باید کاری کنیم که بی‌عدالتی‌ها و حق‌کشی‌ها از بین برود. جامعه‌ای درست کنیم که به دنبال عدالت و انصاف حکم‌فرما باشد. بدون این‌که به فکر پست و مقام دنیا باشیم.


وی اظهار داشت: امیدوارم خدا ما را شرمنده مردمی که علی‌رغم تلاش بیگانگان پای صندوق‌های رای آمدند، نکند. همچنان همان آدمی هستم که قبلا بودم و تغییری نخواهم کرد. فقط مسئولیت ما سنگین‌تر شده است. 


رئیس‌جمهور منتخب تصریح کرد:‌ از جناب قالیباف و مجلس محترم تشکر می‌کنم. در این مدت چندین بار با هم جلسات داشتیم امیدوارم بتوانیم این گره‌هایی که در مملکت وجود دارد را حل کنیم./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار