مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟

ورود سامانه بارشی جدید به کشور/ باران در راه است

امین حسین نقشینه روز چهارشنبه در گفت‌وگو با ایرنا افزود: به تدریج گستره بارش به سواحل غربی خزر و مناطقی از نقاط مرکزی کشور کشیده می‌شود و آن مناطق را تحت تاثیر قرار می‌دهد، این سامانه با کاهش دما، رگبار و رعد و برق و وزش باد همراه خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۰ - ۲۴ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 16
کد خبر: ۲۵۱۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ کارشناس سازمان هواشناسی گفت: از شنبه و یکشنبه هفته آینده سامانه بارشی جدیدی از سمت غرب و شمال غرب وارد کشور می‌شود که ابتدا در این مناطق بارش‌های خفیف آغاز خواهد شد و به تدریج یکشنبه بر مقدار و شدت بارش‌ها افزوده می‌شود.

 

امین حسین نقشینه روز چهارشنبه  افزود: به تدریج گستره بارش به سواحل غربی خزر و مناطقی از نقاط مرکزی کشور کشیده می‌شود و آن مناطق را تحت تاثیر قرار می‌دهد، این سامانه با کاهش دما، رگبار و رعد و برق و وزش باد همراه خواهد بود.

 

وی اظهار داشت: امروز در ساعات بعدازظهر و اوایل شب در نقاطی از جنوب فارس، شمال و غرب هرمزگان رگبار پراکنده باران گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد شدید پیش‌بینی شده و سایر مناطق کشور تا پایان این هفته جوی آرام و نسبتا پایدار خواهند داشت.

 

آسمان تهران کمی ابری

کارشناس سازمان هواشناسی افزود: امروز و فردا آسمان تهران صاف تا کمی ابری خواهد بود، کمینه دمای امروز صبح مهرآباد ۱۴ و شمیرانات ۱۱ درجه بالای صفر بود که بیشینه دمای امروز مهرآباد ۲۵ و شمیرانات ۲۴ درجه خواهد رسید.

 

وی گفت: بجنورد با دمای ۲ درجه بالای صفر، شهرکرد و همدان ۳ درجه بالای صفر و اهواز و بندرعباس ۴۰ درجه بالای صفر به ترتیب خنک‌ترین و گرم‌ترین نقاط کشور در ۲۴ ساعت گذشته بودند.

 

احتمال گرد و خاک در برخی شهرهای زیارتی

نقشینه اظهار داشت: هوای نجف، کاظمین، بصره و کربلا امروز قسمتی ابری تا نیمه ابری خواهد بود، از بعدازظهر وزش باد رخ می‌دهد که در بصره با غبار صبحگاهی و کاظمین در برخی نقاط باد و گرد و خاک رخ خواهد داد.

 

وی گفت: بیشینه دمای امروز و فردا در نجف ۳۷، ۳۶، کاظمین ۳۷، ۳۶، بصره ۳۷، ۳۶ و کربلا ۳۸ و ۳۷ درجه بالای صفر خواهد بود.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار