تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها کدام خودرو‌ها مشمول مالیات می‌شوند؟ خودروی ۱۰ میلیاردی چقدر باید مالیات بدهد؟ / فرمول محاسبه مالیات خودرو‌های گران قیمت بازار طلای تهران تعطیل شد

۵۵۰۰ میلیارد تومان سود سهام عدالت در جیب ۴ شرکت

۵۵۰۰ میلیارد تومان سود سهام عدالت در جیب ۴ شرکت مدیر سامانه‌های اطلاعاتی سمات با اشاره به بدعهدی ۴ شرکت در واریز سود سهام عدالت گفت: کل عددی که باید واریز شود ۵۵۰۰ میلیارد تومان است و حتما سازمان بورس تنبیهاتی برای این شرکت ها در نظر می گیرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۷ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 23
کد خبر: ۲۵۱۱۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمود حسنلو  گفت: چهار شرکت هنوز مبلغ واریزی که متعهد بودند را واریز نکردند و ما نیز نتوانستیم مرحله سوم را به حساب سهامداران سهام عدالت واریز کنیم. که در این زمینه پیگیری های لازم را انجام داده ایم.

 

وی تصریح کرد: سودی که از آن سخن می گوییم سود مرتبط به سال 1401 است که باید در سال 1402 پرداخت می شد و بیش از 80 درصد نیز وصول شده است.

 

وی افزود: حدود 10 درصد از کل مبلغ کل سود سهام عدالت برای واریز باقی مانده است که هر زمانی که این مبلغ واریز شود تقدیم مردم می شود.

 

حسنلو یادآورشد: در پایان اسفند ماه این عدد واریزی به حساب سهامداران واریز شده است که مابقی را نیز در آینده به حساب مردم وارد می شود. سود مرحله اول و دوم به حساب مردم واریز شده است و ده درصد از مرحله سوم باقی ماند.

 

وی گفت: کل عملکرد سال 1401 شامل بیش از 83 درصد است در قالب مرحله یک و دوم واریز شده است. از مبلغ نیز کل ده درصد باقی مانده است و مابقی به عنوان افزایش سرمایه در نظر گرفته است.

 

مدیر سامانه‌های اطلاعاتی شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه (سمات) بیان کرد: کل عددی که باید واریز شود 5 ونیم همت است که واریز نشده است.

 

وی افزود: شرکت ها هشت ماه وقت قانونی برای واریز سود دارند که شرکت سپرده گذاری نیز منتظر بود که این پول را دریافت کند و به حساب مردم واریز کند ولی متاسفانه این شرکت ها پولی واریز نکردند و در این زمینه تخلف کردند. حتما سازمان بورس بر این اساس تنبیهاتی برای این شرکت ها در نظر می گیرد.

 

حسنلو یادآورشد: باید چهار شرکت اصلی تاریخی را اعلام کنند که این پول را واریز می کنند. در غیر از این صورت ما نمی توانیم تاریخی برای پرداخت سود اعلام کنیم./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار