رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای

ایروانی: شورای امنیت جنایات هولناک رژیم اسرائیل در حمله به یمن را محکوم کند

سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل ضمن محکوم کردن حملات رژیم صهیونیستی به بندر الحدیده یمن، از شورای امنیت خواست که این جنایت هولناک را محکوم کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۵ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 24
کد خبر: ۲۵۱۳۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، امیرسعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل در نامه‌ای به رئیس شورای امنیت و دبیرکل سازمان ملل اتهامات بی اساس نمایندگان آمریکا، انگلیس و فرانسه و همچنین نماینده رژیم صهیونیستی علیه ایران درباره یمن را محکوم و رد کرد.

 

وی هدف از چنین اتهامات را تلاش کینه‌توزانه برای منحرف کردن توجهات بین‌المللی از علل ریشه‌ای وضعیت فعلی منطقه و حمایت از رژیم اسرائیل دانست تا این رژیم بتواند به جنایات و اقدامات‌های شرورانه خود ادامه داده و آن‌ها را توجیه کند.

 

ایروانی در این نامه افزود: شرم‌آور و ناامیدکننده است که سه عضو دائم شورای امنیت ایالات متحده آمریکا، انگلیس و فرانسه، در برابر اقدامات تجاوزکارانه رژیم اسرائیل و حملات به زیرساخت‌های حیاتی و غیرنظامیان در یمن سکوت کرده‌اند، به ویژه وقتی که نماینده این رژیم قانون‌گریز و یاغی به صراحت اعلام کرده که بندر الحدیده یک هدف نظامی است، با وجود اینکه معاون دبیرکل و اعضای شورای امنیت این بندر را به عنوان شریان حیاتی برای میلیون‌ها نفر در یمن توصیف کرده‌اند.


نماینده ایران در شورای امنیت در این نامه نوشت: جمهوری اسلامی ایران به شدیدترین شکل ممکن حملات تروریستی و اقدامات تجاوزکارانه رژیم اسرائیل در تاریخ ۲۰ ژوئیه ۲۰۲۴ به بندر الحدیده در یمن را که غیرنظامیان و زیرساخت‌های حیاتی را هدف قرار داده است، محکوم می‌کند.

 

به گفته وی چنین اقدامات غیرقانونی که نقض فاحش حاکمیت ملی و تمامیت ارضی یمن، منشور سازمان ملل و حقوق بین‌الملل، به ویژه حقوق بین‌الملل بشردوستانه محسوب می‌شود، نمی‌تواند تحت عنوان دفاع مشروع یا ماده ۵۱ منشور سازمان ملل توجیه شود. ایروانی تصریح کرد: شورای امنیت باید به طور قاطع این جنایت هولناک رژیم اسرائیل را محکوم کند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار