سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

درگیری پلیس با مخالفان نتانیاهو مقابل کنگره آمریکا

درگیری پلیس با مخالفان نتانیاهو مقابل کنگره آمریکا همزمان با سخنرانی نخست وزیر رژیم صهیونیستی در کنگره آمریکا، هزاران معترض جنگ غزه در بیرون ساختمان کنگره با برگزاری تجمعی خواستار دستگیری نتانیاهو به عنوان جنایتکار جنگی شدند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۴ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 24
کد خبر: ۲۵۱۵۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ همزمان با آغاز سخنرانی بنیامین نتانیاهو در کنگره آمریکا، هزاران نفر از هواداران فلسطین در آمریکا در اعتراض به سفر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به آمریکا و سخنرانی وی در کنگره این کشور، در اطراف ساختمان کنگره دست به تظاهرات زدند و با پلیس درگیر شدند.

منابع خبری گزارش دادند که پلیس کنگره آمریکا از اسپری فلفل علیه تظاهرکنندگان معترض به سخنرانی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر صهیونیستی استفاده کرد.

از سوی دیگر، با پدیدار شدن تنش‌ها و اختلاف نظر نمایندگان دموکرات با نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره ادامه جنگ غزه، پایگاه خبری «دِ هیل» آمریکا گزارش داد که در سخنرانی امروز نتانیاهو در کنگره، کام h لاً هریس، نامزد احتمالی دموکرات‌ها در انتخابات آمریکا در جلسه سخنرانی وی شرکت نمی‌کند و در نشست انتخاباتی ایالت ایندیانا شرکت خواهد کرد.

همزمان با تحریم سخنرانی نتانیاهو از سوی برخی نمایندگان دموکرات، پایگاه خبری العربی به نقل از سی ان ان گزارش داد که دست کم ۸۰ نماینده حزب دموکرات و شش سناتور مجلس سنای آمریکا در سخنرانی وی حضور نخواهند داشت.

همچنین در خبری مرتبط، دو منبع صهیونیستی در مصاحبه با نشریه تلگراف انگلیس به شدت تصمیم کامالاً هریس برای عدم حضور در جلسه سخنرانی نتانیاهو در کنگره را مورد حمله قرار داده و تأکید کردند چنین اقدامی در بحبوحه جنگ در غزه ناامید کننده است.

این منابع همچنین عنوان کردند این تصمیمی شرم آور است و با هم پیمان آمریکا نباید اینگونه رفتار شود.

گفتنی است که برنی سندرز، سناتور ترقی خواه و یهودی؛ سناتور پتی موری، سناتور تیم کین، سناتور کرین ون هولن، و جیمز کلیبرن، از نمایندگان برجسته مجلس نمایندگان آمریکا از جمله مشهورترین چهره‌هایی هستند که اعلام کرده‌اند در مراسم سخنرانی نتانیاهو شرکت نمی‌کنند. سندرز نطق نتانیاهو در کنگره را شرم آور خواند./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار