آیا در تولید سوسیس و کالباس از گوشت حرام استفاده می‌شود؟-راهبرد معاصر
ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید مدارس قم فردا (چهارشنبه) غیرحضوری شد نیمه شرقی کشور رکوردار سرما شد  ادارات مازندران فردا تعطیل نیست؛ فعالیت مدارس غیرحضوری تردد رایگان بانوان با BRT و مترو در روز زن / برگزاری نمایشگاه خوداشتغالی زنان در ایستگاه‌های منتخب مترو مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل است / ادارات فعالند مدارس و دانشگاه‌های یزد فردا هم تعطیل شدند گیلان ۲۷ آذرماه تعطیل نیست اسکان اضطراری بیش از ۱۲۰ نفر گرفتار در برف در نیشابور/ استقرار ۲ اتوبوس برای اسکان بی‌خانمان‌ها مشاهده اشیاء نورانی در آسمان فردیس / ماجرا چه بود؟ تعطیلی مدارس ۱۳ شهر سیستان و بلوچستان به دلیل سرما/ فعالیت ادارات با تاخیر

آیا در تولید سوسیس و کالباس از گوشت حرام استفاده می‌شود؟

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با رد شایعات استفاده از گوشت‌های حرام در تهیه محصولاتی مانند سوسیس و کالباس گفت: این محصولات به طور دائم رصد می‌شود اما برخی برای اثبات نامطلوب بودن چنین محصولاتی اغراق می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۳ - ۲۴ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 16
کد خبر: ۲۵۱۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدجواد خشنود بعدازظهر امروز به مناسبت روز جهانی غذا با شعار امسال سازمان جهانی غذا "اقدامات ما، آینده‌مان را می‌سازد، برنامه غذایی سلامت‌بخش برای دنیای عاری از گرسنگی" در جمع خبرنگاران اظهارداشت: در سطح ملی نیز شعار "اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقای سلامت" تعریف شده است.

 

وی با رد شایعات استفاده از گوشت‌های حرام در تهیه محصولاتی مانند سوسیس و کالباس گفت:این محصولات به طور دائم رصد می‌شود اما برخی برای اثبات نامطلوب بودن چنین محصولاتی اغراق می‌کنند.

 

خشنود با وجود محصولات فرآوری شده گوشتی قاچاق و غیربهداشتی را منکر نشد و بیان کرد: طی روزهای اخیر یک محصول فاقد شاخصه‌های بهداشتی و استاندارد شناسایی و پرونده‌ای برای آن تشکیل و موضوع به مراجع قضایی ذیربط ارجاع شده است.

 

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز استفاده از ضایعات مرغ در تهیه کالباس و سوسیس را تکذیب و اضافه کرد: تاکنون گزارشی در نمونه‌برداری‌ها نداشته‌ایم، زیرا در نمونه‌برداری این محصولات، بافت تشکیل‌دهنده محصول هم مورد پایش قرار می‌گیرد.

 

وی با هشدار این نکته که سن مصرف محصولات آرایشی بهداشتی کاهش یافته است، گفت: قیمت پایین محصولات بهداشتی و آرایشی یکی از علائم قاچاق بودن کالای عرضه شده و هشداری برای استفاده نکردن از چنین محصولاتی است، استفاده از محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاق انواع آسیب‌ها را به دنبال دارد.

 

خشنود درباره ارزیابی محصولات کشاورزی نیز گفت: سالانه بیش از هزار و 700 نمونه مورد ارزیابی قرار می‌گیرد که از جمله محصولاتی که مورد ارزیابی هستند، می‌توان به  سیب زمینی، خیار، گوجه فرنگی، سیب و پرتقال و سبزی و صیفی‌جات و برنج و گندم اشاره کرد.

 

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز به انجام بیش از ٧ هزار بازرسی از واحدهای تحت پوشش در بخش نشان ایمنی، صدور پروانه بهره‌برداری، پروانه ساخت و غیره اشاره و عنوان کرد: 30 محصول در بازرسی‌ از این واحدها دارای نشان ایمنی شده‌اند و سه هزار و 150 پروانه ساخت برای واحدهای تحت پوشش دانشگاه تاکنون صادر شده است.

 

وی با اشاره به انجام شش هزار نمونه‌برداری از فرآورده‌های غذایی واحدهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شیراز، گفت: در 5 درصد از نمونه‌برداری‌ها به نتیجه غیرقابل مصرف بودن محصول غذایی رسیدیم و اجازه عرضه به بازار نداده‌ایم.

 

منبع:تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده