آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال حمله به خودروی کارگران معدن در زاهدان/ پلیس در تعقیب اشرار مسلح

فروش موتورهای سرقتی با اوراق جعلی مزایده ای!

معاون مبارزه با سرقت وسایط نقلیه پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری سارقی خبر داد که با تغییر ارکان موتورهای سرقتی آنها را می‌فروخت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۵ - ۰۷ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 29
کد خبر: ۱۰۳۹۲۲

به گزارش راهبرد معاصر سرهنگ کارآگاه احمد نجفی معاون مبارزه با سرقت وسائل نقلیه پلیس آگاهی تهران بزرگ در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس از دستگیری سارقی خبر داد که با تغییر ارکان موتورهای سرقتی، آنها را می‌فروخت.

سرهنگ کارآگاه نجفی در تشریح جزئیات خبر فوق اظهار داشت: در پی سرقت یک دستگاه موتورسیکلت مجهز به جی پی اس کارآگاهان موفق شدند مخفیگاه متهم را در محدوده خیابان خاوران شناسایی و پس از هماهنگی قضائی وی را دستگیر کرده و در بررسی از این مکان 5 دستگاه موتورسیکلت سرقتی به همراه تعدادی اوراق جعلی مزایده ای کشف کنند.

وی تصریح کرد: در پی جویی های پلیسی مشخص شد که متهم پس از سرقت موتورسیکلت آنها را به موتورسازی اش منتقل کرده و با تغییر شماره و ارکان موتورسیکلت ها، آنها را با اوراق جعلی مزایده ای به مالخر خود در شهرهای مختلف مانند تهران ، لواسان، کاشمر، قم، باقرشهر و استان هرمزگان به فروش می رساند.

معاون مبارزه با سرقت وسائط نقلیه پلیس آگاهی تهران تصریح کرد: کارآگاهان در ادامه تحقیقات موفق شدند مالخران این متهم را شناسایی و تعداد 37 موتورسیکلت سرقتی از نوع بوکسر را از مالخرهای این متهم جوان کشف کنند.

سرهنگ نجفی خاطرنشان کرد : تحقیقات پلیسی برای کشف جزئیات پرونده کماکان ادامه دارد./فارس

کلمات کلیدی: سرقت موتورسیکلت
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار