نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

فروش موتورهای سرقتی با اوراق جعلی مزایده ای!

فروش موتورهای سرقتی با اوراق جعلی مزایده ای! معاون مبارزه با سرقت وسایط نقلیه پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری سارقی خبر داد که با تغییر ارکان موتورهای سرقتی آنها را می‌فروخت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۵ - ۰۷ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 29
کد خبر: ۱۰۳۹۲۲

به گزارش راهبرد معاصر سرهنگ کارآگاه احمد نجفی معاون مبارزه با سرقت وسائل نقلیه پلیس آگاهی تهران بزرگ در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس از دستگیری سارقی خبر داد که با تغییر ارکان موتورهای سرقتی، آنها را می‌فروخت.

سرهنگ کارآگاه نجفی در تشریح جزئیات خبر فوق اظهار داشت: در پی سرقت یک دستگاه موتورسیکلت مجهز به جی پی اس کارآگاهان موفق شدند مخفیگاه متهم را در محدوده خیابان خاوران شناسایی و پس از هماهنگی قضائی وی را دستگیر کرده و در بررسی از این مکان 5 دستگاه موتورسیکلت سرقتی به همراه تعدادی اوراق جعلی مزایده ای کشف کنند.

وی تصریح کرد: در پی جویی های پلیسی مشخص شد که متهم پس از سرقت موتورسیکلت آنها را به موتورسازی اش منتقل کرده و با تغییر شماره و ارکان موتورسیکلت ها، آنها را با اوراق جعلی مزایده ای به مالخر خود در شهرهای مختلف مانند تهران ، لواسان، کاشمر، قم، باقرشهر و استان هرمزگان به فروش می رساند.

معاون مبارزه با سرقت وسائط نقلیه پلیس آگاهی تهران تصریح کرد: کارآگاهان در ادامه تحقیقات موفق شدند مالخران این متهم را شناسایی و تعداد 37 موتورسیکلت سرقتی از نوع بوکسر را از مالخرهای این متهم جوان کشف کنند.

سرهنگ نجفی خاطرنشان کرد : تحقیقات پلیسی برای کشف جزئیات پرونده کماکان ادامه دارد./فارس

کلمات کلیدی: سرقت موتورسیکلت
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار