علت فوت دانشجوی در دانشگاه علم و صنعت مبلغ مستمری مددجویان بهزیستی ۱۴۰۵ دانشگاه صنعتی شریف: آموزش حضوری در دانشگاه ادامه خواهد داشت / تعدادی از دانشجویان ممنوع الورود می‌شوند سد‌های مهم کشور چقدر آب دارند؟ رگبار باران و رعد و برق در ۲۱ استان/ افزایش ارتفاع امواج در جنوب ایران ۵ دانشجوی بازداشتی دانشگاه تهران آزاد شدند/هیچ پرونده انضباطی طی دو ماه اخیر ثبت نشده است تمدید مهلت ثبت‌نام بیمه تکمیلی بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی دود سیگار تهدید خاموش برای سلامت مادر و جنین اسامی پذیرفته‌شدگان تکمیل ظرفیت بر اساس سوابق تحصیلی کنکور اعلام شد معاون دانشگاه: هیچ دانشجویی در مراسم امروز دانشگاه امیرکبیر بازداشت نشد واکنش وزارت علوم به ناآرامی‌های امروز ۲ دانشگاه تهران ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی که در جریان حوادث دی‌ماه بازداشت شده بودند، آزاد شدند ضرب و شتم یک معلول در آسایشگاه فیاض بخش مشهد؛ ضارب اخراج شد حمله خودروی حامل اتباع غیرمجاز به پلیس / یک نفر جان باخت پیش فروش‌های نوروزی در دام کلاهبرداران/ مراقب «تخفیف زودهنگام عید» باشید! انهدام باند دو نفره سارقان مدارس در پیشوا

کلاهبرداران مثلثی در کمین شهروندان | پلیس هشدار داد 

رئیس پلیس فتا پایتخت گفت: شیوه‌ای از سرقت‌های اینترنتی در سایت‌های آگهی خرید و فروش هستند که در آن شیادان سایبری با کپی کردن آگهی فروش یک شخص دیگر اقدام به کلاهبرداری از خریداران می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۴ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 25
کد خبر: ۲۵۱۵۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ داوود معظمی گودرزی رئیس پلیس فتا پایتخت درباره کلاهبرداری مثلثی در سایت‌های خرید آنلاین گفت: کلاهبرداری‌های مثلثی شیوه‌ای از سرقت‌های اینترنتی در سایت‌های آگهی خرید و فروش هستند؛ که در آن شیادان سایبری با کپی کردن آگهی فروش یک شخص دیگر اقدام به کلاهبرداری از خریدار‌ها می‌کنند.


وی افزود: در این نوع کلاهبرداری، مجرم با بازنشر آگهی فروش فرد دیگری (فروشنده واقعی)، برای خود مشتری پیدا می‌کند و زمانی که مشتری قصد واریز وجه را دارد، مجرم که همزمان با فروشنده واقعی به عنوان خریدار ارتباط برقرار و اطلاعات او را دریافت کرده است، شماره کارت صاحب اصلی آگهی را به او می‌دهد.

رئیس پلیس فتا پایتخت بیان کرد: در کلاهبرداری مثلثی شخص مجرم با پول فرد دیگری کالا‌های خود را خریداری می‌کند.

وی افزود: بعد از واریز وجه، مشتری که تصور می‌کند مجرم یک فروشنده واقعی است، فیش واریزی را برای او ارسال می‌کند، اما هر چه منتظر می‌شود، خبری از ارسال جنس خریداری شده نمی‌شود. چه اتفاقی افتاده؟ در واقع مجرم با دریافت فیش واریزی مشتری، آن را برای فروشنده واقعی می‌فرستد و خود را خریدار معرفی می‌کند، فروشنده نیز که از همه این اتفاقات بی خبر است، جنس را برای مجرمی که خود را خریدار معرفی کرده ارسال می‌کند.

رئیس پلیس فتا پایتخت برای پیشگیری از این گونه کلاهبرداری‌ها این نکات توصیه کرد: حتماً نسبت به احراز هویت فروشنده و خریدار اقدام کنید، معاملات خود را به صورت حضوری انجام دهید و از واریز بیعانه خودداری کنید. مشخصات واریز کننده مبلغ و خریدار را با هم تطبیق دهید./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر