دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

نوار غزه آماج حملات جنگنده‌های اسرائیلی قرار گرفت

جنگنده‌ای اسرائیلی پایگاه «الیرموک» متعلق به «گردان‌های القسام»- شاخه نظامی جنبش حماس- را در شرق محله «الشجاعیه» در شهر غزه هدف قرار دادند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۵ - ۲۳ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 13
کد خبر: ۲۵۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  هواپیماهای جنگی اسرائیل، بامداد امروز- یکشنبه- مناطقی در شرق اردوگاه «جبالیا» در نوار غزه را هدف قرار دادند.

 

گزارش‌ها حاکی‌ است که جنگنده‌های اسرائیلی با پرواز در آسمان مناطق مختلف نوار غزه، برخی مواضع در اطراف «مقبره الشهدا» در شرق جبالیا را بمباران کردند و همچنین برخی مناطق در شرق و شمال این باریکه را هدف قرار دادند.

 

جنگنده‌ای اسرائیلی پایگاه «الیرموک» متعلق به «گردان‌های القسام»- شاخه نظامی جنبش حماس- را در شرق محله «الشجاعیه» در شهر غزه هدف قرار دادند.

 

طبق این گزارش، جنگنده‌های اسرائیلی همچنین به یکی از پایگاه‌های مقاومت حماس در شرق غزه با شلیک دست‌کم یک موشک حمله کردند.

 

این جنگنده‌ها موشک‌هایی نیز به حومه «جبل الریس» در شرق محله «التفاح» در شرق شهر غزه شلیک کردند. تاکنون گزارشی درباره تلفات احتمالی این حملات منتشر نشده است.

 

رسانه‌های عبری‌زبان گزارش داده‌اند این حملات به تلافی شلیک موشک از نوار غزه به سوی شهرک‌های موسوم به «غلاف غزه» انجام شده‌اند. ساعاتی قبل‌تر گزارش شد یک موشک از نوار غزه به سوی شهرک‌های اسرائیلی شلیک شده که به منطقه‌ای باز اصابت کرده است. در پی این شلیک، صدای آژیر در شهرک‌های «سدوت نقب» و «شعر هانقب» شنیده شد.

 

روزنامه «الحدث» فلسطین به نقل از منابعی در نوار غزه گزارش داده است که موشکی از نوع «107» به شهرک‌های یهودی‌نشین شلیک شده که سامانه «گنبد آهنین» در رهگیری آن ناکام ماند.

منبع:تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده