وزیر دفاع فرانسه استعفا کرد سرایا القدس: اسرای دشمن تنها با پایان جنگ غزه آزاد می‌شوند حمله با سلاح سرد به شهردار آلمانی ایران خواستار اعاده حیثیت در پرونده «آب مسموم عمان» شد پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود

زوال جنگی رژیم صهیونیستی در اعتراف افسران ارتش/ توان جنگ نداریم

سرلشکر «اسحاق بریک» افسر بلندپایه ارتش رژیم صهیونیستی گفت :فرماندهان بلندپایه اسرائیل از جمله چند سرتیپ به من اعلام کردند که شرایط ارتش بسیار اسفناک است اما آنها می ترسند، این سخنان را به صورت علنی بر زبان بیاورند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۹ - ۲۲ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 12
کد خبر: ۲۴۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ اسحاق بریک که چهارشنبه گذشته از مقامش به عنوان «مامور پیگیری شکایت نظامیان» بازنشسته شد، در گفتگو با سازمان رادیو و تلویزیون این رژیم، گفت: کاهش تعداد اردوهای نظامی، کم شدن زمان خدمت سربازی مردان باعث ایجاد شکاف میان ماموریت نظامیان و تعداد نیروها شده است که غیر قابل ترمیم است.

 

وی ادامه داد: اشتباه فاحش را گادی آیزنکوت رئیس ستاد ارتش اسرائیل آن زمان مرتکب شد که وی تمرکز بر روی مسائل مدیریتی، نظارتی و پیگیری فعالیت های میدانی جنگ را رها کرد.

 

بریک ادامه داد: فرماندهان بلندپایه اسرائیل از جمله چند سرتیپ به من اعلام کردند که شرایط ارتش بسیار اسفناک است اما آنها می ترسند، این سخنان را به صورت علنی بر زبان بیاورند.

 

این سرلشکر بازنشسته ارتش صهیونیست ها اعتراف کرد: اگر اکنون جنگی پیش آید، خسارت و شکست ما، قابل مقایسه با جنگ سال ۱۹۷۳ (جنگ اکتبر مصر و اسرائیل) نخواهد بود.

 

بریک خاطرنشان کرد: جنگ آینده اسرائیل در چهار جبهه است و کرانه باختری رود اردن یک آتش فشان خاموشی است که تا الان به صورت حقیقی فعال نشده است، اما در صورت فعالیت واقعی آن، دیگر جبهه ها را نیز تحت الشعاع خود قرار خواهد داد.

 

این افسر بلندپایه پیشین ارتش تل آویو چندی پیش هم گفته بود: فرماندهان و افسران ارتش اقدام به گمراه کردن افکار عمومی درباره آمادگی ارتش اسرائیل برای جنگ می کنند.

 

بریک در آن زمان گفته بود: ارتش از ضعف و کمبودهای زیادی رنج می برد، اما فرماندهان نظامی اسرائیل واقعیت ها را پنهان می کنند، ما در ارتش دچار بحران شدید در نیروی انسانی، ذخیره سازی سلاح و مهمات و تعمیر ادوات نظامی چون تانک و نفربر هستیم.

 

این نخستین باری نیست که این افسر کارکشته صهیونیستی، ضعف مفرط ارتش تل آویو را فاش می کند، وی آگوست (مرداد/ شهریور) گذشته نیز در گزارشی رسمی به فرماندهان ارتش صهیونیستی بر عدم آمادگی ارتش تل آویو برای جنگ احتمالی در آینده تاکید کرده بود.

 

آیزنکوت رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی گزارش بریک را نپذیرفت و همین امر موجب درگیری لفظی میان دو طرف در رسانه های صهیونیستی شد.

منبع: مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار