پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

ترامپ خطاب به اردوغان: کله ‌شق نباشید! احمق نباشید!

ترامپ خطاب به اردوغان: کله ‌شق نباشید! احمق نباشید! شبکه خبری فاکس بیزینس شب گذشته نامه محرمانه ترامپ خطاب به اردوغان را پیش از حمله ارتش ترکیه به شمال سوریه منتشر کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۳ - ۲۵ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 17
کد خبر: ۲۵۲۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ جنگ ترکیه بر علیه شبه نظامیان کُرد در حالی وارد نهمین روز خود شده است که شبکه خبری فاکس بیزینس در اقدامی در خور توجه اقدام به افشاگری نامه دونالد ترامپ به اردوغان پیش از حمله ارتش ترکیه به شمال سوریه کرده است.

 

«تریش ریگان» مجری شبکه خبری «فاکس‌بیزینس» چهارشنبه شب نامه دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا به رجب طیب اردوغان همتای ترکیه‌ای او را که حاوی ادبیاتی غیرمتعارف و در برخی موارد دور از ادب است، منتشر کرد.

 

ترامپ در این نامه که به تاریخ 9 اکتبر (17 مهرماه) است، خطاب به اردوغان نوشته است:

 

بیایید برسر توافقی خوب همکاری کنیم! شما نمی‌خواهید مسوول کشتار هزاران نفر باشید، من هم نمی‌خواهم مسوول ویران کردن اقتصاد ترکیه باشد – که قطعا انجام خواهد داد. من قبلا یک نمونه کوچک در ارتباط با کشیش برونسون نشانتان دادم.

 

من به سختی برای حل برخی از مشکلات شما تلاش کرده‌ام. جهان را تحقیر نکنید. شما می‌توانید توافق خوبی داشته باشید. ژنرال مظلوم [فرمانده کرد نیروهای کرد سوریه] مایل است با شما مذاکره کند، او حتی مایل است امتیازهایی بدهد که هرگز در گذشته نمی‌دادند. من یکی نسخه از نامه او به خودم را که تازه دریافت کرده‌ام به صورت محرمانه برای شما می‌فرستم.

 

اگر این کار را به طرح درست و انسانی انجام دهید، تاریخ نگاه مطلوبی به شما خواهد داشت. [اما] اگر اتفاق‌های خوبی نیافتد، تاریخ برای همیشه شما را به عنوان شیطان خواهد دید. کله‌شق نباشید! احمق نباشید!
بعدا با شما تماس می‌گیرم.

 

ترامپ پیشتر در کنفرانس خبری مشترک با رئیس جمهوری ایتالیا از این نامه و گفت‌وگوی خود با فرمانده کرد سوری خبر داده و گفته بود که احتمال دارد نامه را منتشر کند.

 

رئیس جمهوری آمریکا پس از آنکه خروج نظامیان آمریکایی از شمال شرق سوریه را اعلام کرد، به ترکیه هشدار داد در صورتی که در این عملیات از چارچوب مورد نظر واشنگتن خارج شود، با ویرانی کامل اقتصادی روبه‌رو خواهد شد.

 

رئیس جمهوری آمریکا این هفته در پیامی توئیتری تحریم را یکی از گزینه‌های پیش روی واشنگتن دانست، اما در عین حال پیشنهاد میانجی‌گری برای صلح میان کردها و آنکارا را داد.

 

رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه هفدهم مهرماه جاری از آغاز عملیات نظامی در شمال شرق سوریه خبر داد که بر اساس ادعای ترکیه به محل تجمع نیروهای تروریستی تبدیل شده بود.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار