سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

عدم آتش‌بس به تشدید تحریم ترکیه می‌انجامد

عدم آتش‌بس به تشدید تحریم ترکیه می‌انجامد وزیر خزانه‌داری آمریکا مدعی شد چنانچه ترکیه به آتش‌بس در شمال شرق سوریه راضی نشود، با تحریم‌های اقتصادی شدیدتری مواجه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۹ - ۲۵ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 17
کد خبر: ۲۵۲۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ استیو منوچین وزیر خزانه‌داری آمریکا می‌گوید چنانچه ترکیه با آتش‌بس در شمال شرق سوریه موافقت نکند؛ واشنگتن هم به نوبه خود مهیای افزایش فشارهای اقتصادی بر دولت آنکارا می‌شود و از اثربخشی آنها اطمینان دارد.

 

این در حالی است که رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهوری ترکیه می‌گوید مادامیکه نیروهای کرد و دموکراتیک سوریه (قسد) از منطقه امن مورد نظر وی عقب‌نشینی نکرده‌اند؛ به عملیات نظامی موسوم به «چشمه صلح» ادامه می‌دهد.

 

گفتنی است آمریکا سه‌شنبه شب از تحریم «سلیمان سویلو» وزیر کشور، «حلوصی آکار» وزیر دفاع و «فاتح دونماز» وزیر انرژی ترکیه و ۲ وزارتخانه دفاع و انرژی این کشور خبر داد.

 

دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا نیز شب گذشته مدعی شد چنانچه سفر هیأت دیپلماتیک آمریکا به ترکیه موفقیت‌آمیز نباشد، تحریم های نابودکننده‌ای علیه آنکارا اعمال می‌شود.

 

گفتنی است شب گذشته رابرت اوبرایان مشاور امنیت ملی کاخ سفید، مایک پمپئو وزیر خارجه و مایک پنس معاون رئیس‌جمهوری آمریکا راهی آنکارا شدند.

 

پمپئو در بیانیه‌ای اعلام کرد در گفتگو با مولود چاووش اوغلو همتای ترکیه‌ای، تاکید کرده که آنکارا باید در باب مسائل امنیتی شمال شرق سوریه به میز مذاکره با واشنگتن برگردد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار