تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

سناتور آمریکایی: دعوت از نتانیاهو برای سخنرانی در کنگره اشتباه بود

یکی از سناتور‌های آمریکایی اعتراف کرد دعوت از نتانیاهو برای سخنرانی در کنگره اشتباه بود و او از این نهاد آمریکایی برای خود استفاده کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۷ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 29
کد خبر: ۲۵۲۱۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، کریس ون هولن، سناتور آمریکایی گفت که حمایت دموکرات‌ها از بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای سخنرانی در کنگره یک اشتباه است.

 

براساس گزارس القدس العربی، هولن در پاسخ به این سوال که آیا حمایت دموکرات‌ها از این دیدار اشتباه است یا خیر، گفت: بله، حمایت از او اشتباه بود و من این نظر را بیان کردم.

 

 ون هولن یکی از برجسته‌ترین منتقدان رژیم اشغالگر و حمایت آمریکا از آن است. او از جمله چندین قانونگذار دموکرات بود که تصمیم گرفتند در سخنرانی نتانیاهو شرکت نکنند و در سخنانی که اوایل ماه جاری در مجلس نمایندگان ایراد کرد، گفت که دعوت از نتانیاهو به کاپیتول پیامی وحشتناک برای جهان است.

 

 نتانیاهو هفته گذشته در یک جلسه مشترک در کنگره سخنرانی کرد. سخنرانی که با مخالفت چندین قانونگذار و فعال دموکرات در واشنگتن دی سی روبرو شد که در خارج از ساختمان کنگره علیه سفر او تظاهرات کردند.

 

ون هولن همچنین گفت که نتانیاهو در سخنرانی خود از کنگره به عنوان «تکیه‌گاه» استفاده کرد. او در این خصوص توضیح داد: من معتقدم که نتانیاهو به هدف خود در استفاده از کنگره به عنوان ستونی برای تقویت حمایت از اسرائیل به ویژه در میان افراط گرایان دست یافت. بن گویر و اسموتریچ کسانی بودند که از سخنرانی نتانیاهو استقبال کردند.

 

برخلاف این سناتور آمریکایی، اکثر سناتورهای کنگره از نتانیاهو استقبال کرده و برای توضیحات او درباره جنایت علیه مردم غزه جمعا ۲۲ دقیقه دست زدند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر