افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید

بیش از 3 میلیون زائر ایرانی به کربلا مشرف شده‌اند

بیش از 3 میلیون زائر ایرانی به کربلا مشرف شده‌اند معاون هماهنگ کننده نیروی انتظامی گفت: از ابتدای ماه صفر تاکنون بیش از 3 میلیون زائر ایرانی از طریق مرزهای چهارگانه عازم کربلای معلی شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۴ - ۲۵ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 17
کد خبر: ۲۵۲۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار محمدعلی نوری‌نژاد در بازدید از مرز خسروی، اظهار داشت: از ابتدای ماه صفر تاکنون بیش از 3 میلیون زائر ایرانی از طریق مرزهای چهارگانه عازم کربلای معلی شده‌اند.

 

معاون هماهنگ کننده نیروی انتظامی ادامه داد: در این مدت یک میلیون و 700 هزار نفر از زائران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) نیز پس از کسب توفیق زیارت به کشور بازگشته اند.

 

وی با بیان اینکه در حال حاضر با موج بازگشت زوار از مرزهای خسروی، مهران، شلمچه و چذابه روبرو هستیم، گفت: با تمهیدات اندیشیده شده مشکلی در این خصوص نداریم.

 

نوری‌نژاد همچنین از حضور 24 ساعته پلیس در مرزهای چهارگانه کشور خبر داد و گفت: خدمات‌رسانی نیروی انتظامی به زائران تا زمان بازگشت آخرین زائر از کربلای معلی ادامه خواهد داشت.

 

معاون هماهنگ کننده نیروی انتظامی در عین حال از زائران خواست تا در هنگام بازگشت با استراحت در موکب‌ها و توقفگاه‌های در نظر گرفته شده شیرینی و حلاوت این سفر پربار و معنوی را به کام خود و دیگران تلخ نکنند.

 

وی گفت: طبق گزارش همکاران ما در پلیس راهور، طی روزهای اخیر با افزایش سوانح رانندگی در جاده‌های کرمانشاه، خوزستان و ایلام روبرو بوده‌ایم که عمدتا نیز به خاطر خستگی و خواب‌آلودگی رخ داده است.

 

نوری‌نژاد در پایان، با تمجید از تلاش ماموران پلیس استان کرمانشاه در برقراری امنیت کافی برای زائرانی که مرز خسروی را برای تردد خود انتخاب کرده‌اند، گفت: خوشبختانه زیرساخت‌های خوبی در این مرز فراهم و زائران مشکل چندانی برای ورود و خروج نداشته‌اند.

 

منبع:فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار