بیانیه نمایندگان مجلس درباره مذاکرات با آمریکا: جمهوری اسلامی تنها به توافقی عادلانه و رفع کامل تحریم‌ها رضایت می‌دهد قالیباف: ایران هوشمندانه عمان را به عنوان واسطه مذاکرات انتخاب کرد دیدار مشاور امنیت ملی عراق و قاآنی در بغداد رئیس جمهوری وارد کرمانشاه شد سرلشکر سلامی: عبارات رئیس جمهور آمریکا بر ملت ایران اثر ندارد لایحه پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شد رهبر معظم انقلاب: ایستادگی در برابر ظالمان علّت دشمنی با ماست سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است

علت انصراف طیب‌نیا از معاون اولی دولت پزشکیان

درباره عدم پذیرفتن مسئولیت معاون اولی توسط طیب نیا، برخی مسائل و مشکلات شخصی در برخی رسانه‌ها عنوان شده که به نظر می‌آید که تنها دلیل احتمالی نبوده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۴ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 30
کد خبر: ۲۵۲۴۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمدرضا عارف در حالی از سوی پزشکیان به سمت معاون اولی رئیس‌جمهور منصوب شد که حتی جریانات نزدیک به مسعود پزشکیان نیز از این انتصاب شوکه شدند.


عارف در روزهای گذشته گزینه جدی برای معاون اولی رئیس‌جمهور نبود و در رسانه‌ها و نزدیکان دولت بیش از همه گزینه‌ها، نام علی طیب نیا مطرح شده بود.


رسانه‌های اصلاح‌طلب که از طیب نیا به‌عنوان موفق‌ترین وزیر اقتصادی سال‌های اخیر نام می‌بردند، خود را برای خبر انتصاب معاون اولی او از چند روز قبل آماده کرده بودند.


درباره عدم پذیرفتن مسئولیت معاون اولی توسط طیب نیا، برخی مسائل و مشکلات شخصی در برخی رسانه‌ها عنوان شده که به نظر می‌آید که تنها دلیل احتمالی نبوده است.


فاصله نظریات سیاسی و اقتصادی بسیاری از اعضای شورای راهبری دولت چهاردهم برای انتخاب وزرای دولت جدید با طیب نیا به‌قدری آشکار است که قابل‌پیش‌بینی بود که وی نپذیرد که شخص اول کابینه‌ای باشد که خروجی آن توسط این شورای راهبری با آن ترکیب خاص سیاسی معرفی می‌شود.


این‌گونه به نظر می‌آید که طیب نیا، دیدگاه‌های کارشناسی متفاوت با خروجی شورای راهبری دولت چهاردهم دارد و ترکیب پیشنهادی وزرای جدید را مطلوب نمی‌دانسته است.


در همین حال شورای راهبری، شب گذشته با یک ترکیب اصلاح‌طلبانه به ریاست محمدجواد ظریف، با معرفی گزینه‌های پیشنهادی خود به رئیس‌جمهور برای وزارتخانه‌های زیر مجموعه دولت، به کار خود پایان داد.


مسعود پزشکیان پیش‌ازاین بارها بر تشکیل دولتی که نمایانگر وفاق ملی باشد تأکید کرده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار