نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

ایالات متحده ۵۰۰ میلیون دلار کمک نظامی در اختیار فیلیپین قرار می‌دهد

ایالات متحده ۵۰۰ میلیون دلار کمک نظامی در اختیار فیلیپین قرار می‌دهد ایالات متحده امروز (سه‌شنبه، نهم مرداد) متعهد شد تا ۵۰۰ میلیون دلار کمک مالی برای ارتقای تجهیزات نظامی و گارد ساحلی به فیلیپین ارایه کند؛ کشوری که در ماه‌های گذشته روابط پر تنشی با چین داشته است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۶ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 30
کد خبر: ۲۵۲۴۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ در نشستی که لوید آستین وزیر دفاع و آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا با گیلبرتو تئودورو وزیر دفاع و انریکه مانالو وزیر امور خارجه فیلیپین برگزار کردند، آستین اعلام کرد که واشنگتن کمک بی‌سابقه‌ای برای تامین مالی تجهیزات دفاعی فیلیپین در نظر گرفته است.

وی در نشست خبری پس از نشست امنیتی «دو به علاوه دو» که برای اولین بار در فیلیپین برگزار شد، گفت: سرمایه‌گذاری ۵۰۰ میلیون دلاری در یک کشور خارجی، پیامی واضح برای نشان دادن حمایت ایالات متحده از فیلیپین است.

تئودورو همتای فیلیپینی وی نیز اظهار داشت: ادامه کمک‌های ایالات متحده کمک بزرگی برای فیلیپین خواهد بود تا بتواند برابر تجاوزات غیرقانونی خارجی بازدارندگی ایجاد کند.

پیش از این نشست امنیتی، آستین و بلینکن با فردیناند مارکوس جونیور، رییس جمهور فیلیپین در کاخ مالاکانانگ دیدار کردند و بر حمایت ایالات متحده از مانیل در دفاع از حقوق حاکمیت این کشور تاکید کردند. این سه مقام درباره راه‌های ادامه همکاری نزدیک با کشور‌های هم‌فکر مانند استرالیا و ژاپن برای تقویت حاکمیت قانون، آزادی دریا‌ها و احترام به حاکمیت سرزمینی تبادل نظر کردند.

ایالات متحده و فیلیپین در ماه آوریل (فروردین) اعلام کردند که قصد دارند تا پایان سال میلادی یک توافقنامه نظامی موسوم به نام توافقنامه کلی امنیت اطلاعات نظامی را نهایی کنند.

گفتگو‌های امنیتی امروز (سه‌شنبه) پس از چندین رویارویی اخیر بین فیلیپین و چین در دریای چین جنوبی برگزار شد. این اتفاقات در حالی رخ می‌دهد که چین با وجود حکم دادگاه بین‌المللی ۲۰۱۶، موضع قاطعانه‌تری در این منطقه اتخاذ کرده است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار