ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

فرآیند ثبت‌نام برای امتحانات جبرانی مردادماه آغاز شد

فرآیند ثبت‌نام برای امتحانات جبرانی مردادماه آغاز شد رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش گفت: با اعلام نمرات امتحانات نهایی، فرآیند ثبت‌نام برای آزمون‌های جبرانی مردادماه آغاز خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۸ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 31
کد خبر: ۲۵۲۶۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، محسن زارعی با بیان اینکه در بیست‌و‌ششمین جلسه ستاد عالی آزمون‌ها مصوباتی داشتیم، اظهار کرد: نتایج امتحانات نهایی پایه دهم اعلام شده است و دانش‌آموزان امکان ثبت درخواست بررسی مجدد را دارند.

 

وی افزود: به محض درخواست بررسی مجدد، برگه امتحان برای مصحح چهارم ارسال خواهد شد و مصحح چهارم به عنوان مصحح مستقل کار تصحیح را انجام خواهد داد و ممکن است این نمره کاهش یا افزایش داشته باشد یا همان نمره قبل، ثبت شود.

 

زارعی با بیان اینکه نتایج امتحانات نهایی پایه یازدهم نیز اعلام شده است، عنوان کرد: دانش‌آموزان 48 ساعت فرصت برای ثبت درخواست بررسی مجدد دارند.

 

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت آموزش و پرورش با بیان اینکه برای پایه یازدهم باقیمانده برگه‌های امتحانی در حال تصحیح است، ادامه داد: درس تعلیمات دینی برای دانش آموزان پایه دهم و پایه یازدهم و درس فلسفه یک برای پایه یازدهم باقی مانده است و انتظار می‌رود دبیران همکاری بیشتری در وقت باقی مانده داشته باشند تا اوراق به سرعت تصحیح شود و دانش‌آموزان بیش از این منتظر اعلام نتیجه نباشند.

 

وی ادامه داد: مدیران مدارس بعد از دریافت نمرات دانش‌آموزان کار ثبت‌نام را برای آزمون‌های جبرانی تابستان انجام دهند و بعد از انتقال اطلاعات به منطقه، کارت شرکت در امتحانات جبرانی مرداد ماه صادر خواهد شد.

 

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت آموزش و پرورش با بیان اینکه نتیجه آزمون ورودی پایه هفتم مدارس سمپاد اعلام شده است، گفت: اگر اعتراضی نسبت به نتیجه وجود دارد امکان ثبت اعتراض فعال است.

 

زارعی با بیان اینکه سامانه مشاهده سوابق تحصیلی در حال نهایی شدن است، عنوان کرد: داوطلبان با مراجعه به سامانه بعد از پرداخت هزینه‌ای که طبق مصوبه هیئت وزیران تعیین شده است، سوابق خود را مشاهده می‌کنند و بعد از تایید، سوابق به سازمان سنجش ارسال می‌شود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار