آمریکا به همسایه ایران جنگنده F۳۵ می‌دهد ریاست‌جمهوری عراق: از تصمیم کمیته مسدودسازی اموال اطلاع نداشتیم آمریکا فروش تراشه به ایران و چین را ممنوع می‌کند مسکو: منتظر واکنش آمریکا به گفت‌وگوی پوتین و ویتکاف هستیم پوتین: مراکز قدرت جدیدی در جهان در حال شکل‌گیری است پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن

کاخ سفید: نشانه‌ای از تشدید تنش قریب الوقوع در خاورمیانه وجود ندارد

جان کربی سخنگو و هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید در پی حملات اسرائیل به بیروت و تهران اعلام کرد: ما معتقد نیستیم که تشدید تنش در منطقه خاورمیانه اجتناب ناپذیر است و هیچ نشانه‌ای وجود ندارد که تشدید تنش قریب الوقوع باشد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۶ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 31
کد خبر: ۲۵۲۷۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ جان کربی سخنگو و هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در کاخ سفید گفت: کاخ سفید در موقعیتی نیست که حوادث تهران را تایید کند و اینکه آیا ترور اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس، اقدام اسرائیل بوده است یا خیر؟

کربی در عین حال گفت: دستیابی به توافق آتش بس در غزه همیشه یک فرآیند پیچیده بوده است. بسیار زود است که بدانیم هر یک از رویداد‌های گزارش شده، چه معنایی می‌تواند داشته باشد، اما ما کار روی توافق را متوقف نمی‌کنیم.

هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی دولت بایدن همچنین گفت: ما معتقد نیستیم که تشدید تنش در خاورمیانه اجتناب ناپذیر است و هیچ نشانه‌ای وجود ندارد که تشدید تنش قریب الوقوع باشد. این چیزی است که از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تا کنون نگرانی درباره آن وجود داشته است.

کربی همچنین گفت: جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا در جریان گزارش‌ها رویداد‌های خاورمیانه قرار گرفت، اما در مورد زمان دقیق آن اظهار نظر نمی‌کنم. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار