عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد ۱۱۷ کشته بر اثر وقوع سیل در نیجریه «ترامپ» علیه چین موضع گرفت سقوط شهر «سوراب» در بلوچستان پاکستان حماس: طرح ویتکاف فاقد تضمین‌های روشن برای پایان جنگ است رزمایش دریایی پکن در دریای چین جنوبی بارسلونا روابط خود را با اسرائیل قطع کرد بازداشت چندین عنصر تروریستی داعش در شرق سوریه تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی

بازتاب مراسم تشییع پیکر شهید «هنیه» در رسانه‌های جهان

برگزاری پرشور مراسم تشییع پیکر شهید «اسماعیل هنیه» در تهران مورد توجه رسانه‌های جهان قرار گرفت و بسیاری از این رسانه‌ها پخش زنده این مراسم و خبرهای آن را در راس اخبار خود قرار دادند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۴ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 01
کد خبر: ۲۵۲۸۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های مختلف جهان، برگزاری پرشور مراسم تشییع پیکر شهید «اسماعیل هنیه» در تهران را به صورت زنده پوشش دادند و به انتشار اخبار این مراسم اقدام کردند.

 

شبکه خبری الجزیره پوشش زنده مراسم تشییع پیکر رئیس فقید دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس را در مرکز توجه خود قرار داد و با کارشناسان مختلف در خصوص ترور بزدلانه شهید هنیه به گفت‌وگو پرداخت.

 

شبکه خبری المیادین صحنه‌های تشییع پیکر شهید هنیه را به صورت زنده پوشش داد و به اقامه نماز میت بر پیکر پاک این شهید به امامت رهبر انقلاب اشاره کرد.

 

شبکه خبری المنار نیز به پوشش زنده مراسم تشییع پیکر شهید هنیه در تهران پرداخت و حضور پرشور مردم ایران در این مراسم را مورد اشاره قرار داد.

 

اسپوتنیک نیز با اشاره به برگزاری مراسم تشییع پیکر شهید هنیه در تهران، به مرور سخنان رئیس جمهور کشورمان مبنی بر اینکه ایران کاری خواهد کرد که رژیم صهیونیستی از اقدامات بزدلانه خود پشیمان شود پرداخت.

 

روسیا الیوم نیز به انتشار اخبار و تصاویر مراسم تشییع پیکر رئیس فقید دفتر سیاسی جنبش حماس در تهران اقدام کرد و به ادای نماز میت بر پیکر این شهید به امامت رهبر انقلاب و حضور پرشور مردم ایران اشاره کرد.

 

شبکه المسیره یمن هم با قطع پخش برنامه‌های معمول خود به پوشش زنده مراسم تشییع پیکر شهید هنیه در تهران و به مصاحبه با کارشناسان مختلف در خصوص ترور این شهید پرداخت.

خبرگزاری رسمی عراق نیز در وبسایت خود اخبار مراسم تشییع پیکر شهید هنیه و حضور پرشور مردم ایران در این مراسم را منتشر کرد./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار