سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

حزب الله لبنان ۴ پایگاه ارتش اسرائیل را هدف قرار داد

حزب الله لبنان ۴ پایگاه ارتش اسرائیل را هدف قرار داد حزب الله لبنان با صدور بیانیه‌های جداگانه اعلام کرد که چهار پایگاه ارتش رژیم صهیونیستی را هدف حملات راکتی، موشکی و توپخانه‌ای خود قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 02
کد خبر: ۲۵۲۸۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ حزب الله لبنان امروز جمعه با صدور بیانیه ای اعلام کرد که چهار پایگاه ارتش رژیم صهیونیستی را هدف حملات راکتی، موشکی و توپخانه‌ای قرار داده است.

حزب الله لبنان امروز در دومین بیانیه خود اعلام کرد که در راستای حمایت از مردم استوار فلسطین در نوار غزه و پشتیبانی از مقاومت شریف آن، رزمندگان مقاومت اسلامی تجمع نظامیان رژیم صهیونیستی را در موضع نظامی «الضهیره» هدف حملات توپخانه‌ای خود قرار داده است.

در بیانیه سوم مقاومت اسلامی لبنان آمده است که رزمندگان مقاومت لبنان پایگاه نظامی السماقه واقع در تپه‌های «کفرشوبا» اشغالی را با موشک هدف قرار داده است.

حزب الله لبنان با صدور بیانیه چهارم خود اعلام کرد: در راستای حمایت از مردم استوار فلسطین در نوار غزه و مقاومت شجاع و شریف آن، رزمندگان مقاومت اسلامی  امروز جمعه سایت نظامی «بیاض بلیدا» را هدف حملات توپخانه‌ای قرار داده و در نتیجه تلفات قطعی به دشمن وارد شده است.

مقاومت اسلامی لبنان در پنجمین بیانیه خود اعلام کرد، رزمندگان مقاومت اسلامی پایگاه «المرج»  واقع در مرز لبنان را هدف حملات راکتی خود قرار داده که در نتیجه تلفات قطعی به دشمن وارد شده است.

سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله در مراسم تشییع «فواد شکر» فرمانده ارشد این جنبش که در حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به بیروت به شهادت رسیده بود، گفت ما در برابر یک نبرد تمام عیار در تمام جبهه‌ها هستیم که وارد مرحله جدیدی شده است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار