نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

تأیید رسمی پیروزی «مادورو» در انتخابات ونزوئلا

تأیید رسمی پیروزی «مادورو» در انتخابات ونزوئلا شورای ملی انتخابات ونزوئلا با اعلام نتایج نهایی انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور، پیروزی رئیس‌جمهور کنونی این کشور را تأیید کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۴ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 03
کد خبر: ۲۵۲۹۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس شورای ملی انتخابات ونزوئلا اعلام کرد که با شمارش ۹۶.۹ درصد آراء، نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهور کنونی این کشور و نامزد احزاب سوسیاست و چپ‌گرا ۵۲ درصد آراء را کسب کرده و «ادموندو گونزالس»، نامزد جریان‌های راست‌گراهای افراطی و تحت حمایت آمریکا ۴۳.۲ درصد آراء را کسب کرده و در جایگاه دوم قرار گرفت.

 

با این حال «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا با انتشار بیانیه‌ای مدعی شد که «دلایل روشنی برای دولت آمریکا وجود دارد که نشان می‌دهد ادموندو گونزاس پیروزی انتخابات ریاست‌جمهوری ونزوئلا شده است.»

 

وزیر خارجه آمریکا همچنین اعلام کرد که با گونزالس تماس گرفته و پیروزی او در انتخابات را تبریک گفته است!

 

رئیس شورای ملی انتخابات ونزوئلا تاخیر در بروز رسانی نتایج را با حملات گسترده علیه زیرساخت‌های فناوری مربوط دانست.

 

بلینکن با زیر سوال بردن پیروزی مادورو در انتخابات، دولت فعلی ونزوئلا را متهم به تقلب در فرآیند انتخابات کرد.

 

با این حال، سایر کشورهای آمریکای لاتین که به دنبال ایجاد ثبات در منطقه هستند با آمریکا در این موضوع همراهی نکرده و پیروزی مادورو را تبریک گفته‌اند.

 

اکنون نامزد شکست خورده غرب در انتخابات از مردم خواسته است به خیابان‌ها آمده و پیروزی مادورو را به چالش بکشند؛ اقدامی که تاکنون باعث برخوردهای شدید میان نیروهای امنیتی و مردم شده است به ویژه آنکه ونزوئلا دارای شرایط شکننده‌ای بوده و این خطر وجود دارد که بار دیگر به پرتگاه مشکلات سقوط کند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار