ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود تجاوز اسرائیل به جنوب لبنان همزمان با آغاز مذاکرات بیروت و تل‌آویو آغاز دور پنجم مذاکرات لبنان و اسرائیل در واشنگتن عضو هیات مذاکره‌کننده: انحصار خرید کالای آمریکایی در هیچ تفاهم و توافقی وجود ندارد دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟

آمریکا از تیک‌تاک شکایت می‌کند

آمریکا از تیک‌تاک شکایت می‌کند وزارت دادگستری آمریکا با ادعای نقض حریم خصوصی کودکان از برنامه چینی تیک‌تاک و شرکت مادر آن شکایت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۹ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 03
کد خبر: ۲۵۲۹۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت دادگستری آمریکا و کمیسیون تجارت فدرال امروز (جمعه) علیه شبکه اشتراک گذاری ویدئو «تیک‌تاک» و شرکت «بایت دنس» که صاحب آن است شکایتی تنظیم کرده و ادعا کردند که این شرکت مکررا قانون حفاظت از حریم خصوصی کودکان را نقض می‌کند.  

 

به گزارش ان‌بی‌سی، دولت آمریکا در دعوی خود ادعا کرد که تیک‌تاک آگاهانه داده‌های میلیون‌ها کودک زیر ۱۳ سال را جمع‌آوری کرده و به آنان اجازه داده با بزرگسالان و محتوای مناسب سن آنها تعامل داشته باشند. طبق این دادخواست، تیک‌تاک متهم است که داده‌هایی مثل ایمیل کاربران زیر ۱۳ سال را ذخیره کرده و به آنان اجازه می‌دهد حساب‌های عادی ایجاد کنند (در حالی که یک نسخه ویژه برای کودکان زیر ۱۳ سال نیز دارد)؛ و اینکه درخواست والدینی که به دنبال حذف حساب فرزندان خود هستند را رعایت نمی‌کند.  تیک‌تاک تمامی این اتهامات را رد کرده است.  

 

این برنامه چینی که در آمریکا بسیار محبوب شده، در ماه‌های اخیر بار‌ها محل بحث مقامات آمریکایی در خصوص تهدید امنیت ملی بوده است. جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا در ماه آوریل لایحه‌ای را امضاء کرد که شرکت بایت دنس را مجبور می‌کند یا تیک‌تاک را بفروشد یا در آمریکا ممنوع شود. تیک‌تاک به کاربران آمریکایی خود قول داده این لایحه را به چالش بکشد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار