پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

روز ۳۰۳ طوفان الاقصی/ صهیونیست‌ها چادرهای آوارگان را به آتش کشیدند

رقم خوردن جنایت جدید رژیم صهیونیستی در حق آوارگان فلسطینی و گسترش ترس و وحشت در سراسر اراضی اشغالی نسبت به پاسخ محور مقاومت از جدیدترین اخبار مربوط به فلسطین است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۲ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 04
کد خبر: ۲۵۳۱۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که موج حملات زمینی و هوایی علیه مناطق مختلف نوار غزه همچنان ادامه دارد و صهیونیست‌ها در مرکز این باریکه جنایت جدیدی را رقم زدند، ترس و وحشت از پاسخ محور مقاومت به ترورهای اخیر تل آویو بر سراسر اراضی اشغالی سایه افکنده است.

 

برجای ماندن چندین شهید و زخمی در موج حملات زمینی و هوایی

گزارش‌های رسانه‌ای حاکی از آن است که حملات زمینی و هوایی رژیم صهیونیستی علیه مناطق مختلف نوار غزه طی ساعات گذشته همچنان ادامه داشته و چندین قربانی برجای گذاشته است.

 

به گزارش شبکه المیادین، جنگنده‌های رژیم صهیونیستی طی بامداد امروز خانه‌های فلسطینی‌ها را در دیرالبلح واقع در مرکز نوار غزه بمباران کردند.

 

منابع محلی اعلام کردند که در پی این حملات وحشیانه چندین شهید و زخمی برجای ماندند.

 

خانه‌های مسکونی در منطقه الفاخوره واقع در اردوگاه جبالیا در شمال نوار غزه نیز بمباران شدند. در میان شهدا چند کودک نیز حضور دارند.

 

علاوه بر حملات جنگنده‌های رژیم صهیونیستی، توپخانه این رژیم نیز مناطق شرقی عبسان بزرگ در شرق شهر خان یونس واقع در جنوب نوار غزه را زیر آتش گرفت.

 

تانک‌های رژیم صهیونیستی نیز شمال اردوگاه النصیرات واقع در مرکز نوار غزه را به آتش کشیدند.

 

صهیونیست‌ها چادرهای آوارگان را در مرکز غزه به آتش کشیدند

این در حالی است که رژیم صهیونیستی جنایت جدیدی را علیه آوارگان فلسطینی در نوار غزه رقم زد.

 

به گزارش شبکه المیادین، ارتش رژیم صهیونیستی چادرهای آوارگان فلسطینی را در اطراف بیمارستان شهدا الاقصی واقع در مرکز نوار غزه هدف قرار داد.

 

در جریان این حمله وحشیانه چندین فلسطینی بی گناه به شهادت رسیده و چند تن دیگر نیز زخمی شدند.

 

دفتر اطلاع رسانی دولت نوار غزه اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی با هدف قرار دادن چادرهای آوارگان در این منطقه دست کم ۲۳ شهید و زخمی برجای گذاشت.

 

در ادامه بیانیه این نهاد فلسطینی تاکید شده است: دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی مسئولیت کامل این جنایات پی در پی را بر عهده دارند و جهانیان باید آنها را محکوم کنند.

 

پروازهای داخلی در اراضی اشغالی نیز لغو شد

از سوی دیگر همزمان با افزایش نگرانی‌ها در اراضی اشغالی نسبت به پاسخ محور مقاومت در قبال ترور رهبران این محور رسانه‌های صهیونیستی از لغو پروازهای داخلی در این منطقه خبر دادند.

 

رسانه‌های عبری زبان گزارش دادند که شرکت هواپیمایی یسرائیر پروازهای داخلی خود را میان ایلات اشغالی و فرودگاه بن گوریون لغو کرده است.

 

این اقدام شرکت هواپیمایی مذکور به دلیل شرایط وخیم امنیتی در اراضی اشغالی و گسترش ترس و وحشت در این منطقه صورت گرفته است./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار