جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند

مرکل، ماکرون و جانسون با اردوغان دیدار می‌کنند

مرکل، ماکرون و جانسون با اردوغان دیدار می‌کنند رئیس جمهور فرانسه اعلام کرد به زودی به همراه رهبران انگلیس و آلمان با رئیس جمهور ترکیه درباره عملیات نظامی این کشور در شمال شرق سوریه دیدار و رایزنی خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۷ - ۲۶ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 18
کد خبر: ۲۵۳۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه روز جمعه با «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان و «بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس دیدار و درباره توافق برگزیت میان اتحادیه اروپا و لندن رایزنی کردند.

 

 ماکرون تاکید کرد که دیگر نمی‌خواهد شاهد به تاخیر افتادن برگزیت باشد.

 

سران کشورهای اتحادیه اروپا روز پنجشنبه موافقت خودشان را با طرح جدید نخست‌وزیر انگلیس برای خروج این کشور از اتحادیه اروپا (برگزیت) اعلام کردند. با این حال این توافق هنوز نیاز به تصویب پارلمان اروپا و انگلیس دارد و مشخص نیست تا روز 31 اکتبر که مهلت تعیین شده برای برگزیت است این توافقها انجام خواهد شد یا نه.

 

ماکرون در ادامه درباره عملیات نظامی ارتش ترکیه در شمال سوریه نیز گفت که به زودی به همراه مرکل و جانسون با «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه درباره تحولات اخیر در شرق فرات دیدار و رایزنی خواهد کرد.

 

ترکیه به همراه تروریست‌های ارتش آزاد از هفدهم مهر ماه جاری عملیاتی را به منظور آنچه که از بین بردن هسته‌های تروریستی در نزدیکی مرزهای خود اعلام کرده است، در استانهای حسکه و رقه سوریه آغاز کرده و این عملیات همچنان ادامه دارد.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار