رئیس‌جمهور کره جنوبی: کره شمالی می‌تواند سالانه ۱۰ تا ۲۰ کلاهک هسته‌ای تولید کند واکنش وزارت خارجه به اخراج سفیر ایران از استرالیا تظاهرات ده‌ها هزار نفری در تل‌آویو رایزنی امیر حزب «جماعت اسلامی پاکستان» با عراقچی در تهران دیدار سفیر جدید کشورمان در کرواسی با عراقچی ماکرون در نامه به نتانیاهو: جنگ غزه «اسرائیل» را تحقیر می‌کند رایزنی وزیر خارجه اوکراین با مقامات آمریکایی و اروپایی ویتکاف: این هفته درباره ایران نشست خواهیم داشت بقایی: مذاکره ایران با اروپا ادامه خواهد داشت قطر: هنوز منتظر پاسخ اسرائیل به پیشنهاد آتش‌بس هستیم؛ اظهاراتی که اکنون می‌شنویم ما را مطمئن نمی‌کند منبع آمریکایی: ترامپ دو شناور رزمی دیگر به نزدیکی ونزوئلا می‌فرستد تا بر شدت مقابله با کارتل‌های مواد مخدر بیفزاید واکنش سفارت ایران به تحقیر خبرنگاران در بیروت: فاصله بین رویکرد ما و آمریکا زیاد است عراقچی: آماده انجام مذاکرات غیرمستقیم با ایالات متحده هستیم، به شرط اینکه آمریکایی‌ها اطمینان دهند که در طول مذاکره، هیچ‌گونه حمله نظامی انجام نمی‌دهند فایننشال‌تایمز: آمریکا اطلاعات میدانی را برای اوکراین فراهم می‌کند اسلامی: تاکنون حدود ۱۰ مرکز در کشور به فناوری پلاسمای سرد مجهز شده‌اند

گفتگوی سرپرست وزارت امور خارجه با وزیر خارجه مجارستان

سرپرست وزارت امور خارجه در گفتگوی تلفنی با وزیر خارجه مجارستان گفت: اقدام تروریستی اخیر رژیم صهیونیستی تهدیدی علیه صلح و امنیت بین المللی نیز به شمار می‌آید.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۱ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 05
کد خبر: ۲۵۳۴۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی باقری سرپرست وزارت امور خارجه در گفتگوی تلفنی با "پیتر سیارتو" وزیر امور خارجه و تجارت مجارستان که کشورش ریاست دوره‌ای اتحادیه اروپا را بر عهده دارد، پیرامون اهمیت حفظ ثبات و امنیت منطقه، محکومیت اقدامات رژیم صهیونیستی در زمینه نقض قواعد حقوق بین الملل و حق مشروع جمهوری اسلامی ایران برای دفاع از امنیت، حاکمیت ملی و تمامیت ارضی خود گفتگو و رایزنی کرد.

باقری تاکید کرد: اگر کارنامه حملات صهیونیست‌ها به غزه را مرور کنید، مشاهده می‌کنید آنچه که هدف اسرائیلی‌ها بوده، عمدتاً اماکن غیرنظامی، بیمارستان‌ها، خانه‌های مسکونی و کودکان و زنان و مردم بی دفاع است.

سرپرست دستگاه دیپلماسی در این گفتگو اظهار داشت: اقدامی که صهیونیست‌ها اخیراً انجام دادند، نقض امنیت و حاکمیت ملی ما و صلح و ثبات منطقه‌ای است و به همین جهت، اقدام آنها تهدیدی علیه صلح و امنیت بین المللی نیز به شمار می‌آید و لذا لازم است، در قبال موجود شروری که عامل ایجاد بی ثباتی در منطقه است، ایستاد و طبق حقوق بین المللی اقدام متقابل انجام داد تا طرف مقابل، امکان تشدید اقدامات متجاوزانه خود را در منطقه پیدا نکند.

پیتر سیارتو وزیر امور خارجه مجارستان نیز ضمن اظهار تمایل و آمادگی جهت استمرار گفتگو بین دو کشور، اظهار داشت: ما به شدت نگران آنچه نسبت به لبنان رخ می‌دهد و روند تشدید تنش که در منطقه در جریان است، هستیم.

وی تاکید کرد: جامعه جهانی می‌بایست هر اقدامی که می‌تواند انجام بدهد تا از هرگونه تشدید تنش و بحران جلوگیری نماید، چرا که این تنش‌ها را می‌توان تهدیدی علیه اروپا نیز به شمار آورد.

وزیر امور خارجه و تجارت مجارستان ضمن ابراز خرسندی از این گفتگوی تلفنی، اظهار داشت: ما تحولات منطقه را دنبال می‌کنیم و امیدواریم شاهد تداوم رایزنی و مشورت نزدیک بین دو کشور باشیم. /مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار